Forum » Hlajenje in modifikacije » Lastniki Asus P5W DH Deluxe help please.
Lastniki Asus P5W DH Deluxe help please.
Yoxi ::
Torej zanima me kolk se vam kej greje chipset, ker moji bakreni hladilniki na plati so kar vroči na otip
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
ender ::
Pri meni je ponavadi okoli 48°C. Imam pa vodno hlajenje, in tisti dodatni blower.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Yoxi ::
Hmm jst pa ne morem met tistega dodatnega ventilatorja gor ker imam infinityja gor, pa ne gre dor še tist ventilator. V cpucool sm vidu da kaže na senzorju temp.3 okol 100 stopinj pa mi ni blo jasn kje to razbere....
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
ender ::
Meni tudi SpeedFan kaže na AUX temperaturo večinoma 127°C, čeprav ima občasne popadke okoli -18°C, tako da ta senzor verjetno ni priključen nikamor.
There are only two hard things in Computer Science:
Čmrlj ::
To ni noben problem.No panic.Glede plate pa če imaš kaj navito je čist normalno da se greje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Čmrlj ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje nVidia grafičnih kartic (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9733 (8017) | jebesemeni |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14299 (8278) | Buldožer |
» | Doma prirejeno ohišje za učinkovitejše zračno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2506 (1841) | Racko |
» | Vantec NXP-201 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5035 (4046) | C_maniak |
» | pretvornik za slot 1Oddelek: Strojna oprema | 2225 (1826) | Spajky |