Forum » Hlajenje in modifikacije » Vantec NXP-201
Vantec NXP-201
C_maniak ::
Nastavitev vrednosti za vsak kanal posebej nam prikazuje dioda, ki je v primeru nastavitve od 0V-7V obarvana rdeče, v primeru nastavitve od 7V-12V pa modro.
em, tole ma mal mot. rdeča brva namreč. ne bo se podala mojmu ohišju. ker večino cajta bo verjetno na pod 7 V vse skupaj...
poznate mogoč še kak kontroler, ko ni znan, pa bi lahk bil uporabn. ni nujno, da ma na voljo razpon od 0-12. bi meu pa rd gor vsaj dva venta na enem kanalu. pa fensi more zgledat, kakopak....
aja, ve kdo mogoč kje bi doil kako slikco zalmana zm-fc1 v svojem elementu. torej v delovanju z vsemi diodami prižganimi... sm gledal malo, pa nič...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()
kuglvinkl ::
Uf, ta bo pa težka. Mogoče Vantec NXP-201
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Grimlord ::
@{C_maniak}: Lahko ti povem da ko vseh 6 ledic gori modro, izgleda fantastično .
Kot, kaki Knight Rider .
Če ne boš prklopo gor kakih ubitačnih™ ventov, pol je Zalman tapravi.
Kot, kaki Knight Rider .
Če ne boš prklopo gor kakih ubitačnih™ ventov, pol je Zalman tapravi.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
@kuglvinkl: mja, vem, sam sm slišu dost pritožb čez njega, tak da...a-a.
ma sej edino, kar me pr zalmanu moti je to, da lahk dam sam 7 W/kanal.ostalo pa super. sploh tista dodatna dva kanala za 0,5,12V.
em, mogoč ve kdo, kulk porab tale vent. in ne, ni na domači strani...
ma sej edino, kar me pr zalmanu moti je to, da lahk dam sam 7 W/kanal.ostalo pa super. sploh tista dodatna dva kanala za 0,5,12V.
em, mogoč ve kdo, kulk porab tale vent. in ne, ni na domači strani...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()
jap, zgleda, da bo tamali revoltecov kr taprav. črn, seveda... alberion mi ni všeč . em, unga revoltecovga za 3,5" par tednov nazaj sm pustil na strani, ker sem hotel imeti v 5,25" reži, zdej mi pa kr bl ustreza. tak da...bo kr taprav...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri regulator za ventilatorjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1341 (1123) | Grimlord |
» | Regulatorji ventilatorjev - kateri je najboljsi po vasem mnenju?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1665 (1457) | smilyxx |
» | Regulator vrtljajevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2043 (1649) | boštjan |
» | Kateri kontroler ventilatorjev?Oddelek: Kaj kupiti | 1022 (953) | Tattoo- |
» | 70mm ventl (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3802 (3372) | kuglvinkl |