» »

Vintage receiver

Vintage receiver

suntrace1 ::

Pred kratkim sem prestavil pisarno iz spalnice, z njo pa je romal moj stolp in vsa tehnika. V spalnici mi je ostal par B&W DM302 zvočnikov in star Technics gramofon, zato sem se odločil da kupim kakšen star receiver za malo denarja, tja do 80€ (aka 20 000sit). Zvočnika sta ocenjena med 25W in 100W.
Grem na Bolho in najdem nekaj zase, vendar pa so cene, mogoče mal visoke. Zagrel sem se za tale Vivanco 4800 in na oko izgleda zelo lepo ohranjen.

Zdej me zanima, če ima kdo kaj več info o prodajalcu, če je zanesljiv ter res prodaja zrihtano robo in seveda, mnenje o cenah. Vem da je iz Maribora, na tem forumu pa tudi ne manjka avdio filov. 130€ spet ni tako malo denarja (vsaj zame :8) ) in bi pričakoval da je brezhiben ter kot nov.

Nasveti, predlogi so vabljenil.

chlan ::

Kolikor sem slišal, je gospod je zelo zanesljiv... Tako, da glede tega vam pomoje ni treba skrbeti. Kar se cen tiče - verjetno bi isto zadevo dalo dobiti tudi ceneje (npr. e-bay + malo sreče), vendar je pri starejših zadevah vedno vprašanje ohranjenosti...

Drugo vprašanje pa je, ali vam je zvok starejših receiverjev všeč - imajo namreč nek svojstven karakter (ponavadi mehkejši/toplejši - kar pa tudi pomeni, da so "lahko poslušljivi").

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hišni kino šel k vragu, ostali so mi dobri zvočniki

Oddelek: Zvok in slika
403524 (2235) St235
»

Poceni stereo receiver (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25966337 (52783) Zvezdica27
»

Kakšen receiver kupiti

192327 (1973) zacetnik11
»

[Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )

16635468 (18239) josko674

Več podobnih tem