Forum » Pomoč in nasveti » Zunanja diska na VISTA Ultimate ne delata...
Zunanja diska na VISTA Ultimate ne delata...
|sleeper| ::
Imam sledeči problem, če zna kdo pomagat...
Imam dva zunanja diska. Prvi je od LC Power EH-35BSII , drugi pa TEVION 500GB (disk ki se nahaja notri pa je Samsungov)...
Pri priklopu zadev na pc mi javi sledečo napako
[img]http://partis.si/./bucket/11522/332427f...
Imam pa osnovno ploščo ASUS A7N8X-deluxe.
Aja pa v xp-jih mi oba diska lepo prepozna.
Če zna kdo pomagat kako bi nastavu da bo vista povezala zadevo mi naj prosim pove. Hvala
Imam dva zunanja diska. Prvi je od LC Power EH-35BSII , drugi pa TEVION 500GB (disk ki se nahaja notri pa je Samsungov)...
Pri priklopu zadev na pc mi javi sledečo napako
[img]http://partis.si/./bucket/11522/332427f...
Imam pa osnovno ploščo ASUS A7N8X-deluxe.
Aja pa v xp-jih mi oba diska lepo prepozna.
Če zna kdo pomagat kako bi nastavu da bo vista povezala zadevo mi naj prosim pove. Hvala
!Die happy & pretty! :)
nonenone ::
jaz imam dva diska v netgear škatli preko mreže-router in mi tudi v visti ne dela, v xp pa dela, baje treba počakat novi software in firmware, tako da sedaj čakam (tako na njihovi strani)
bosmla ::
Decki pa zakaj daste tolko €€€ za novi OS pol pa z njim same tezave - jaz bi sel pa se Bilu pritozil
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bosmla ()
jperc21 ::
Jaz pa nisem imel težav z nobeno komponento pri instalaciji viste in tudi zdaj mi dela normalno.Imam tudi 2 prenosna diska , pa mi je oba takoj zaznalo ( Seagate 250 Gb in Maxtor 200 Gb )
LP
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA V - PS 3 IN XBOX 360 (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 13471 (12579) | opeter |
» | Težava z u torrentomOddelek: Omrežja in internet | 7141 (4783) | MrStein |
» | Eurosong Contest 2012 / London 2012 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15396 (12560) | Spc |
» | VHS v Divx in podobnoOddelek: Zvok in slika | 6077 (3667) | francek1 |