Forum » Kaj kupiti » Harvey Norman Koper
Harvey Norman Koper
borisrd ::
Hotu bi opozorit na neumnest oz. nevem kako bi to obrazlozil
Kupu sem računalnik Packard Bell v začetku dec. 2006 da bi mi nehal delat DVD pekač in sem ga 05.03.2007 nesel v trgovino reklamirat po mojem je bilo dela za prblizno 30 minut (kar uposteva pregled pokvarjenega montaza in preizkusa novega snemalca)
Danes je 21.03.2007 in se vedno ne duha ne sluha o mom Packard Bellu verjetno nekje nabira prah na Avteri in nevem gdaj ga bom dobil.
Nevem kaj storit prosim pa za nasvet
Hvala vsem
Kupu sem računalnik Packard Bell v začetku dec. 2006 da bi mi nehal delat DVD pekač in sem ga 05.03.2007 nesel v trgovino reklamirat po mojem je bilo dela za prblizno 30 minut (kar uposteva pregled pokvarjenega montaza in preizkusa novega snemalca)
Danes je 21.03.2007 in se vedno ne duha ne sluha o mom Packard Bellu verjetno nekje nabira prah na Avteri in nevem gdaj ga bom dobil.
Nevem kaj storit prosim pa za nasvet
Hvala vsem
DominusSLO ::
Žal lahko smao čakaš in jih tu pa tam malo gnjaviš po telefonu ;)
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
Izgleda da sta Avtera in Harvey Norman uvezla serijo racunalnikov z slabim DVD pekacem znamke Optiarc ker vem se za drugi pokvarjen DVD od sodelvca v podjetju kjer delam.
Ocitno da je poln servis teh pokvarjenih DVD pekačev
Bravoo !!!!!!
Ocitno da je poln servis teh pokvarjenih DVD pekačev
Bravoo !!!!!!
Ni se 45 dni samo ce gredo tem tempom ih bo cas hitro prevozil. Pa se to racunalnik je navaden in ne prenosni, ce neznajo en navaden DVD pekac zamenjat kaj delajo z prenosniki ???
billy ::
aja decembra je zacelo jebat, marca je pa komaj nesel.
eh..to še niti 1 mesec ni, ne vem kaj se buni avtor te teme :)
eh..to še niti 1 mesec ni, ne vem kaj se buni avtor te teme :)
Turtle ::
Načeloma se te DVD/CD enote menjajo takoj oz. naslednji dan...Tko da čudno da še niso menjali...
Ne decembra sem kupil racunalnih enota je nehala snemat in brat v nedeljo 04.03.2007 in sem racunalnik nesel takoj v ponedeljek v Hrarvey Norman v Koper
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus n550jv (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17810 (13805) | borča |
» | Servis AvteraOddelek: Strojna oprema | 9175 (4530) | 69charger |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13407 (8728) | Caligula |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10043 (6367) | jastreb |
» | kaj sledi po 45 dneh od uveljavitve garancije? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4910 (3686) | cpu |