» »

problem z zagonom

problem z zagonom

bkrenker ::

LP!

imam problem! danes sem kupil kišto brez diska.Dam notri disk se rač.normalno dvigne ko pa bi mogu naložit oz prikazat boot screen pa pokaže moder ekran in teži kao o nekih virusih?pa da naj kao pregledam disk pa ne vem kaj še use nato pa kao resetiram rač.Lahko kdo pomaga kaj storit? je to rač. fuč?

lp In hvala za odg.

nonenone ::

če imaš na disku windowse od prejšnje mašine, ne bo šlo na novo mašino, moraš na novo inštalirat windowse, mogoče edino gre če maš zelo podobno ploščo z istim čipsetom, zato ti predlagam da daš nove windowse, drugače ne boš pognal mašine, lp

jat2406 ::

Domnevam, da je bil na disku, ki si ga vgradil windows xp, ki je bil inštaliran na drugem računalniku.
Če nabor čipovja ni enak novemu, se zadeva najverjetneje ne bo pobrala in ostane samo nova inštalacija oken.
Take so moje izkušnje, če pa kdo ve, kako zamenjati gonilnike za čipset recimo z intel čipovja na VIA ali pa katere druge brez ponovne inštalacije bo tudi meni dobrodošlo.

ja od prej sm mel winse gor.Ampak kolega ko mi ga je prodal je reku da mu je to večkrat nardil je pa jokal da je mel vedn boge diske!bi lahk bil to vzrok da mu je to večkrat nardil?

nonenone ::

najboljše da vse pobrišeš, particije, stestiraš mašino (recimo z ultimate boot disk) in na novo na čist inštaliraš windowse, potem pa boš videl, mora delat, drugače je pa kaj s strojno opremo fuč, lp

jutri se lotim:) Hvala za 1X

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

računalnik se ne prižge!

Oddelek: Pomoč in nasveti
142511 (2326) d4vid
»

Veliki problemi s PC-jem...

172430 (2230) misek
»

iz linuxa v windows xp

202184 (1832) barbm
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247693 (21370) R33D3M33R
»

Linux RH7.1 newbie help!

Oddelek: Programska oprema
391762 (1463) lordgreg

Več podobnih tem