Forum » Pomoč in nasveti » Zvočna kartica po določenem času snema SAMO MONO!
Zvočna kartica po določenem času snema SAMO MONO!
peterpeter ::
Pozdravljeni.
Že nekaj časa se bockam s tem problemom, brskam po googlu na 100 in 1 način, ko pa končno najdem da ima nekdo podoben problem, pa sploh ni odgovorov.
Ko s Cool Edit-om snemam (line-in, wave, midi, aux...) po restartu računalnika snemanje deluje normalno, v stereo načinu. Ko pa mine nekaj časa (ure, morda dni, morda se nekaj spremeni, pa ne vem kaj) pa indikatorji na enkrat začnejo prikazovati mono in ravno tako se tudi posname, pa čeprav tisti vir slišim kot stereo. Preveril sem, problem zagotovo ni v cool editu, pač pa v zvočni kartici ali softwerju, driverjih... Imam zvočno kartico Creative Audigy 4. Vse je zvezano tako, kot treba, v zvočno pride stereo signal in tudi playback je stereo. Se je že komu dogajalo kaj podobnega? So lahko krivi driverji?
Na PC snemam že 11 let, pa se mi kaj takega še ni dogajalo..
Že nekaj časa se bockam s tem problemom, brskam po googlu na 100 in 1 način, ko pa končno najdem da ima nekdo podoben problem, pa sploh ni odgovorov.
Ko s Cool Edit-om snemam (line-in, wave, midi, aux...) po restartu računalnika snemanje deluje normalno, v stereo načinu. Ko pa mine nekaj časa (ure, morda dni, morda se nekaj spremeni, pa ne vem kaj) pa indikatorji na enkrat začnejo prikazovati mono in ravno tako se tudi posname, pa čeprav tisti vir slišim kot stereo. Preveril sem, problem zagotovo ni v cool editu, pač pa v zvočni kartici ali softwerju, driverjih... Imam zvočno kartico Creative Audigy 4. Vse je zvezano tako, kot treba, v zvočno pride stereo signal in tudi playback je stereo. Se je že komu dogajalo kaj podobnega? So lahko krivi driverji?
Na PC snemam že 11 let, pa se mi kaj takega še ni dogajalo..
- spremenil: peterpeter ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3473 (3003) | connel |
» | Mešalka z možnostjo večsteznega snemanjaOddelek: Zvok in slika | 1698 (1501) | SaXsIm |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27698 (14954) | psytoma |
» | TV zvok--> PCOddelek: Zvok in slika | 1148 (1072) | Clone |
» | RAdeon 9000 128 MB pro VIVO- slika na TV in zajem zvokaOddelek: Zvok in slika | 989 (836) | joeblack |