Forum » Pomoč in nasveti » NUJNO!!! Rabim pomoč - težave z internetno povezavo!
NUJNO!!! Rabim pomoč - težave z internetno povezavo!
stasky007 ::
Pozdrav,
imam problem z internetom...
Pri hiši imam 2 računalnika in prenosnega, vsi trije dostopajo do interneta preko modema, ki sem ga dobiu od t-2-ja... do danes je vse delalo ok, ko pa sem danes dobiu še en računalnik na njem ni delau internet... mislu sem da je težava v mrežni kartici (oz. mrežna je integrirana) zato sm s svojega računalnika kartico prenesu v novga... niti tko ni delovalo, ko sm kartico vrnu pa ni deloval niti moj več... ker mi ni blo jasno kaj je sm eksperimentirau z mrežnimi in pršu do zaključka da je verjetno težava v ip-ju...
zanima me ali se ob odstranitvi in ponovni vstavitvi ip zamenja oz kje leži težava, ker mi ne dela razen prenosnika noben računalnik-internet...mreža pa deluje normalno na vseh...
Prosim pomoč, če se komu sanja!!!
imam problem z internetom...
Pri hiši imam 2 računalnika in prenosnega, vsi trije dostopajo do interneta preko modema, ki sem ga dobiu od t-2-ja... do danes je vse delalo ok, ko pa sem danes dobiu še en računalnik na njem ni delau internet... mislu sem da je težava v mrežni kartici (oz. mrežna je integrirana) zato sm s svojega računalnika kartico prenesu v novga... niti tko ni delovalo, ko sm kartico vrnu pa ni deloval niti moj več... ker mi ni blo jasno kaj je sm eksperimentirau z mrežnimi in pršu do zaključka da je verjetno težava v ip-ju...
zanima me ali se ob odstranitvi in ponovni vstavitvi ip zamenja oz kje leži težava, ker mi ne dela razen prenosnika noben računalnik-internet...mreža pa deluje normalno na vseh...
Prosim pomoč, če se komu sanja!!!
Stasky
KandazaR ::
Kot vidim imaš dinamičen ip. Upravičen si do treh ip-jev. Edina rešitev je nakup routerja.
stasky007 ::
ok če hočem več kot 3 pc-je...
ma meni trenutno dela 1 in iščem rešitev, da vspostavim na 3 povezavo, ker sem namreč enega zamenjau...
ma meni trenutno dela 1 in iščem rešitev, da vspostavim na 3 povezavo, ker sem namreč enega zamenjau...
Stasky
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD TV Live - kako ga dodati v PC?Oddelek: Zvok in slika | 2211 (2006) | ziu |
» | Težave s povezavoOddelek: Omrežja in internet | 924 (773) | Mike0 |
» | Explorer in Mozilla ne prikazujeta www straniOddelek: Omrežja in internet | 2040 (1674) | dannyxp |
» | Ne dela internet na enem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 4009 (3805) | imagodei |
» | Kr en problem s povezavoOddelek: Omrežja in internet | 951 (782) | dobaluka |