Forum » Strojna oprema » WinXP CDRW zablokera
WinXP CDRW zablokera
Mr.B ::
Imam Windowse XP +Nero 5.5.5.x +nadgrajeni nerotov Aspi. Vse praktične WinXP popravki.DVD in RW Sony 140 sta na svojem kanalu , zraven pa sta obešena še diska , sistem je na intlovi plati.
Še preden sem nadgradil Aspi za nerota se mi je začelo dogajkat to da se je mašina začela ubešati , če sem vtaknil notri CDRW. Enostavno lahko pustim zadevo stati pol ure , pa ne pomaga nič. Zadeva nostavno obstoji. Prav tako pa mi nero blokera naveliko tudi če ni RW medij.
Šel sem pod raziskovalca ter nastavil za oba CD pogona na svoji mašini za vse tipe medijev , take no action. pa nič ne pomaga.
A ima kdo kakšne podobne težave , pa jih je rešil.
Še preden sem nadgradil Aspi za nerota se mi je začelo dogajkat to da se je mašina začela ubešati , če sem vtaknil notri CDRW. Enostavno lahko pustim zadevo stati pol ure , pa ne pomaga nič. Zadeva nostavno obstoji. Prav tako pa mi nero blokera naveliko tudi če ni RW medij.
Šel sem pod raziskovalca ter nastavil za oba CD pogona na svoji mašini za vse tipe medijev , take no action. pa nič ne pomaga.
A ima kdo kakšne podobne težave , pa jih je rešil.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | winXP CD-R problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1185) | PIII850 |
» | Zakaj mi po pecenju kaze prazen CDOddelek: Pomoč in nasveti | 1486 (1277) | Tavher |
» | Svaka čast tistemu ki reši.... (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3738 (2704) | ~Panter~ |
» | CDRWIN ?!?!?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1319 (1181) | Mr.B |
» | Čudna težava pri peki ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1210 (991) | Han |