Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj mi po pecenju kaze prazen CD
Zakaj mi po pecenju kaze prazen CD
Buggy ::
Zravo!
Imam problem in sicer ne vem ali je to kriv pekac ali pa CD-rom. Ko zapecem na pekacu CD mi ga lep zapece in tudi vsebina je na njem vidna. Ko pa ta isti CD dam v CD-rom, pa je prazen. Probal sem na drugid CD-romih in DVD-ju in povsod dela. Moj CD-rom zgleda ne zna brati, kar je speceno s tem pekacem, saj vse druge cd-je bere v redu.
Oba, tako pekac kot tudi CD-rom sem scistil lece, a nic ne pomaga. Firmware sem pri obeh upgreadal.
Kaj je se kaj pomoci in kje je problem pekac ali CD-rom???
Cd-rom - TEAC 532 EB
CD-RW - Philips 3610
Pa ne mi rect naj kupim nov pekac ker je ta jajc - se tega zavedam.
Prosim za pomoc
Hvala,
Buggy
Imam problem in sicer ne vem ali je to kriv pekac ali pa CD-rom. Ko zapecem na pekacu CD mi ga lep zapece in tudi vsebina je na njem vidna. Ko pa ta isti CD dam v CD-rom, pa je prazen. Probal sem na drugid CD-romih in DVD-ju in povsod dela. Moj CD-rom zgleda ne zna brati, kar je speceno s tem pekacem, saj vse druge cd-je bere v redu.
Oba, tako pekac kot tudi CD-rom sem scistil lece, a nic ne pomaga. Firmware sem pri obeh upgreadal.
Kaj je se kaj pomoci in kje je problem pekac ali CD-rom???
Cd-rom - TEAC 532 EB
CD-RW - Philips 3610
Pa ne mi rect naj kupim nov pekac ker je ta jajc - se tega zavedam.
Prosim za pomoc
Hvala,
Buggy
gkovac ::
Buggy sej mogoče bo tole zvenel neumno, ampak a si zapru session? Možno je, da ti tvoj CD ne bere zaradi tega. Druga možnost pa je, da je CD preprosto odslužil svoje... drugega ti pa res ne morm povedat
lp,SuLc
lp,SuLc
lp,
Bx ::
mogoče bo pa to zvenel še bolj neumno:
po njegovem pisanju sodeč jo je zaključu,
ker je CD na drugih CD-ROMih delal :D
po njegovem pisanju sodeč jo je zaključu,
ker je CD na drugih CD-ROMih delal :D
Bx
Stvar se je zapekla cisto v redu, tako da glede tega ni problema.
Fora je tudi, to da ce pecem na Rewritable medij ga pa bere brez problema. To ni bilo samo z enim cd-jem, naredilo mi je ze z parimi.
Pa se to: Isti CD sem probal doma - seveda ne dela, potem pa v sluzbi probam na cisto istemu TEACU kot je moj pa dela. Dela na bedastih 52X CD-jih, dela na 24X samo na mojemu teacu ne. Zakaj pa vsi drugi, ki sem jih zapekel z drugim pekacem delajo!!! Nic ni jasno.
A je mozno da sem ga kaj usral z Firmware upgradeom. Preprican sem da je bil pravilen, in tudi ce ne zakaj vse drugo dela!
NIC JASNO
Fora je tudi, to da ce pecem na Rewritable medij ga pa bere brez problema. To ni bilo samo z enim cd-jem, naredilo mi je ze z parimi.
Pa se to: Isti CD sem probal doma - seveda ne dela, potem pa v sluzbi probam na cisto istemu TEACU kot je moj pa dela. Dela na bedastih 52X CD-jih, dela na 24X samo na mojemu teacu ne. Zakaj pa vsi drugi, ki sem jih zapekel z drugim pekacem delajo!!! Nic ni jasno.
A je mozno da sem ga kaj usral z Firmware upgradeom. Preprican sem da je bil pravilen, in tudi ce ne zakaj vse drugo dela!
NIC JASNO
Sodom ::
Glej... zamenjaj TEACa... tistega v sluzbi s tistim, ki ga imas doma. Problem resen :)
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
cekr ::
Kaj ko bi uporabil ASPI driver, veliko bolje boš videl.
Zadevo dobiš na ROXIO strani ali pa na download strani od Nerota.
Zadevo dobiš na ROXIO strani ali pa na download strani od Nerota.
Oprostite moji nevednost - ampak kaj je ta ASPI driver. Driver za Pekac? Kaj pa dela? Problem imam tako na WIN98 kot W2K - je ta driver genericni? Driver od cesa pa je to od CD-RW-ja ali dodatek k NErotu.
MarcoP: Beta Firmware za pekaca kje si ga pa staknil?
Hvala za vaso pomoc
MarcoP: Beta Firmware za pekaca kje si ga pa staknil?
Hvala za vaso pomoc
cekr ::
za 2000/xp
za win 9x/me
Nero download stran - zraven navodila
Ta problem se pojavlja predvsem v win2000/XP.
Lahko pa vidiš, če imaš kaj posneto, kar v Nerotovem raziskovalcu.
za win 9x/me
Nero download stran - zraven navodila
Ta problem se pojavlja predvsem v win2000/XP.
Lahko pa vidiš, če imaš kaj posneto, kar v Nerotovem raziskovalcu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6569 (4480) | pingo76 |
» | TEAC vs LGOddelek: Strojna oprema | 1650 (1267) | jimboo |
» | Cudne tezave z CD-ROM-om pod WIN XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1662 (1456) | Buggy |
» | Teac cdW540E v winXP - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1942 (1617) | TheJack |
» | Pekač TEACOddelek: Pomoč in nasveti | 1271 (1018) | Kriko |