Forum » Zvok in slika » TV tuner: cannot render video preview?
TV tuner: cannot render video preview?

Cveto ::
Kupil sem Leadtekov PalmTopTV USB tuner. Po navodilih sem instaliral gonilnike in tv aplikacijo (WinfastPVR). Ko pa startam to aplikacijo mi program napiše samo "cannot render video preview" in seveda ne pokaže slike. Ko dam da mi skenira programe mi jih pravilno najde (vsaj vidit je tako ker najdene odkljuka), prikaže pa nič. Enako je tudi pri S-video in kompozitnem vhodu...
Na drugem računalniku tuner deal tako kot bi moral, torej je očitno nekaj z mojimi windowsi. Sistem je tak kot v podpisu. Vem da bi reinstalacija rešila probleme, ker pa to za sabo potegne precej dela, me zanima če ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko še preveril/preizkusil?
Na drugem računalniku tuner deal tako kot bi moral, torej je očitno nekaj z mojimi windowsi. Sistem je tak kot v podpisu. Vem da bi reinstalacija rešila probleme, ker pa to za sabo potegne precej dela, me zanima če ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko še preveril/preizkusil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10504 (8313) | edublin |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19940 (12980) | Izi |
» | Firewire kabelOddelek: Zvok in slika | 1256 (1067) | CaqKa |
» | TV-TunerOddelek: Kaj kupiti | 1830 (1443) | b0B3k |
» | Problemi z čisto novim računalnikom prosim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1890 (1518) | nokia6310 |