» »

SIOL Trio

SIOL Trio

mcrastur ::

Trenutno imam Siol ADSL + ISDN, ki je potreben samo zaradi faxa, kao :D
Sedaj mislim preit na siol trio - razvezan dostop, ampak mi je teta na telefonu povedala, da brez ISDN-ja aparatura GigaSet 202 ( pa se neki ) ne bo možno več uporabljati, tudi fax naj nebi več deloval.

To res ? ali me samo hočejo prisiliti da obdržim isdn ?

MiranRxx ::

Popoln odgovor, ti dajo pri siolu. Kolikor je meni poznano doma preiskuseno, pri trio paketu imas tudi navaden telefon in tako tudi faks deluje. Torej ne sme biti problema.
Samo pazi ravno sedaj so neke ponudbe zunaj, da se prhitro ne "zavezes", ker potem je tezava pri prehodu med paketi, predvsem "navzdol".
Previden bodi in povprasaj!
Za vse ki bi radi poleteli ali se šolali: http://www.lcm-club.si/
jadralno.letenje@amis.net

mitja_i ::

ISDN aparata na triu ne boš mogel uporabljati, ker SiOL nima ISDN VoIP vmesnikov. Te lahko (celo brezplačno) dobiš samo na T-2. Torej na polno razvezanem dostopu na SiOLu ne moreš več uporabljati ISDN telefonov. Če se pa odločiš za T-2 pa jih boš lahko uporabljal še naprej.

Matheeew ::

Mitja...že nekaj časa nazaj je bilo rečeno, da ti vmesniki ne bodo več na voljo brezplačno...kako je zdaj s tem?

Na vašem ceniku pa piše, da za vmesnik plačuješ dodatne 4€ na mesec...

mitja_i ::

Vsa oprema, ki jo naročiš na pogodbi je brezplačna. Dodatni vmesnik je mogoče vzeti v najem za 4€.

funnyman ::

@mitja_i, katera vprema pa je vse zastonj po pogodbi?

Kaj zdaj če greš na trio dobiš tanov komunikator?
lp

Cokolesnik ::

Karkoli potrebuješ oz. zahtevaš na pogodbi (uporabo PSTN, ISDN vmesnika, stikala za IP TV, IP telefona) vse to je brezplačno, če pa kasneje tekom uporabe nekaj naročiš na novo (denimo si omisliš še en IP telefon ali še dodatni PSTN vmesnik), potem pa se to plača po ceniku - v obliki mesečne najemnine. Cene so objavljene na www.t-2.net
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

funnyman ::

Se opravičujem ker bom spet postavil vprašanje ki ne spada sem.
A to pomeni, da ko naročim T-2 lahko dobim 3 STB-je zasojn, če pa naročim kasneje dodatno, pa moram plačevati na mesec 2€? Tak mi je en kolega govoril, sam mu nisem verjel. Zdaj se morem pa prepričat, da vem kaj pa kok.

Hvala za pomoč in obljubim da ne bom več smetil teme

LP
lp

flier ::

Samo prvi STB je vkljucen v narocnino, vsi ostali (dodatni) so placljivi. Popravek: ce je prvi STB za HDTV je tudi placljiv in sicer 2€.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: flier ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Znižanje stroškov ADSLja (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7311440 (10142) Lonsarg
»

Kaj je najbolje storit v trenutni situaciji?

222526 (1792) roscha
»

Obdržati isdn? (strani: 1 2 )

637620 (6548) shock
»

T-2 VDSL vs. SiOL ADSL 2+

315774 (3079) ar4743
»

SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )