» »

MP3 PC

MP3 PC

Heavy ::

dobil sem idejo, da bi kupil starejši PC in ga uporabljal kot MP3 predvajalnik moje MP3 zbirke, (seveda bi ga poganjal brez monitorja). Kak sistem bi bil za to primeren? Nanj bi nameraval namestiti win xp in nastaviti da se z vsakim zagonom zažene windovs media player z funkcjo naključnega predvajanja pesmi.


Vaši komentarji so zaželeni.

___ ::

zato bi biu dost že kšn celeron 500 mhz:) sam za glasbo...sicr bi trajal da bi začel predvajat sam vseen...ni mi jasn kaj ti bo to... na ta komp k ga imaš zdaj naloži še 1 disk k ga boš imel samo za multimedio, nabavi ventilatorje z regulatorji obratov in pol sam pržgi komp, zalaufej musko, ugasn monitor, ventilatorje pa utišaj..pa je.mislm sam predlog an da neboš zapravljal denarja in prostora.

če pa že...potem ti svetujem da kupiš kakšen poceni računalnik in daš notr velik disk da boš dau vse mp3 lahko gor(glede na to kar hočeš narest pričakujem da imaš vsaj kakšnih 50-100 gb glasbe. potem kupi še kakšno kvalitetno zvočno kartico in to je vse kar rabiš.


sam premisl če se ti splača

Heavy ::

Verjetno imaš prav, samo jaz sem bolj nameraval računalnik namestit v ohišje starega radia Iskra, tak bolj old timer mod:D , sam bom verjetno res uporabil, kar zdajšnega in ne bom nič nadgrajeval. Samo mnenje me je zanimalo če bi se mi izplačalo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5710198 (9126) axee
»

Prosim za pomoč pri postavitvi HDTV okolja

Oddelek: Zvok in slika
433720 (2531) Okapi
»

je dobro imeti racunalnik prizgan 24ur na dan? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
858683 (5906) Fizikalko
»

Napajanje PCja v avtu (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
6810649 (7915) stromar
»

temperature!!!!!!!!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
241629 (1326) nuclear

Več podobnih tem