Forum » Pomoč in nasveti » DVD ripi
DVD ripi
webcreator ::
Zanima me katero programsko opremo bi rabu, če bi hotu skrčit DVD film (recimo v .avi - divX) in pa ali bi bil celeron 266 (popravlen na 412) z 64 rama dost močn. Če mi lahk ker pomaga bi prou ....
P.S.:
JeDo: Te še zanima nakup tega procesorja?? (v moji prejšnji rubriki si reku de bi te zanimal ...).
P.S.:
JeDo: Te še zanima nakup tega procesorja?? (v moji prejšnji rubriki si reku de bi te zanimal ...).
To all the virgins: "Thanks for nothing!"
matevzm ::
Poglej http://go.to/doom9 kjer so vsi ti programi. Da se, a ne predstavljam si, koliko casa bos rabil. Meni na 900 dela ene 10ur ali kaj takega, odvisno od filma. Pa na predvajanje lahko pozabis.
Tzar ::
Matevzm --> mal dol traja.Jest sem en cel DivX naredu v ene 4-ih urah (C850,256Mb)
Web... - Pomaga ti pa lahko vsako podjetje ki prodaja rkomponente, s kaksnim novim procesorjem in platko, aps es kaksnim ramckom
Web... - Pomaga ti pa lahko vsako podjetje ki prodaja rkomponente, s kaksnim novim procesorjem in platko, aps es kaksnim ramckom
Življenje je lepo!
matevzm ::
Ne vem, pri meni traja priblizno tako dolgo. C900, 256MB, Flask ima ovisno od velikosti slike okrog 6-9 fps. Ostali programi tega ne pisejo, tako da ne vem. A priblizno iz glave bi rekel, da okrog 10 ur + nekaj za zvok (20 minut za mp3) + okrog 15 minut za mux. To je brez normalizacije zvoka, ta bi pobrala se svojih 20 minut.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39576 (11625) | JanezC |
» | Zahteve za gledanje divx filmovOddelek: Strojna oprema | 3149 (1909) | Azrael |
» | divx in sinhronizacija zvokaOddelek: Zvok in slika | 1501 (1188) | gumby |
» | S cim encodirate Divxe?Oddelek: Zvok in slika | 1555 (1087) | zile |
» | Kakšen PC za DivXOddelek: Pomoč in nasveti | 1341 (1088) | zile |