Forum » Elektrotehnika in elektronika » USB polnilc za MP3 player (ZEN v)
USB polnilc za MP3 player (ZEN v)
VoX ::
LP
Mam mp3 player creative ZEN v ki se polni prek USB-ja, ker pa nebom mel vedno priroki PC-ja(kako potovanje) in bo player prazn bi rabo polnilc. Vem da obstaja original polnilc od crative vndar ne prnam(sloveniji).Pa me zanima ali obstaja kaka zadevca na USB da jo vtaknes v vtičnico in proizvede enako napetost kot USB 2.0.
Jaz sem isko vndar nic naso, ker nevem pot kaksno besedo naj iscem. Zato prosim za kak link od zadevce(ce obstaja )
Tnx v naprej!
p.s
MP3 player: Povezava
[Povezavo spremenil v aktivno, ostalo nespremenjeno, moderator]
Mam mp3 player creative ZEN v ki se polni prek USB-ja, ker pa nebom mel vedno priroki PC-ja(kako potovanje) in bo player prazn bi rabo polnilc. Vem da obstaja original polnilc od crative vndar ne prnam(sloveniji).Pa me zanima ali obstaja kaka zadevca na USB da jo vtaknes v vtičnico in proizvede enako napetost kot USB 2.0.
Jaz sem isko vndar nic naso, ker nevem pot kaksno besedo naj iscem. Zato prosim za kak link od zadevce(ce obstaja )
Tnx v naprej!
p.s
MP3 player: Povezava
[Povezavo spremenil v aktivno, ostalo nespremenjeno, moderator]
More money, more problems ! ! !
- spremenil: Azrael ()
zglda zanimivo, sm nisem tolk spreten z elektroniko ...se kak predlog?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: VoX ()
trek@s ::
Ne bi vedu. Slišu sem, da je to dobra varianta, preizkusit pa ne morem, ker nimam takega mp3-ja. Bo kdo drug povedal.
Steinkauz ::
Moj fotr je kupu en univerzalni polnilc za mobitele, pa ma tut usb izhod. Pa tut predrago ni , okol 25 eurov. Pomoje ma pa isto voltažo kot vsi usb izhodi. Kupu je pa v merkurju
steev ::
Ali pa kupi polnilec za Motorolo (moja sestra ima razr V3), ki ima kot konekotr USB (tamajhen usb).
:|
Sm naso neko stvarco ki mislim da more delat
http://www.globepoint.si/izdelek.php?pr...
tnx vsem za nasvete
http://www.globepoint.si/izdelek.php?pr...
tnx vsem za nasvete
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 76991 (32689) | M.B. |
» | Kater mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 1475 (1323) | Melanholija |
» | Nakup PSPOddelek: Kaj kupiti | 3321 (2776) | Fury |
» | USB polnilec...Oddelek: Strojna oprema | 1558 (1446) | Sn0wMaN |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5991 (4885) | Boky |