Forum » Operacijski sistemi » Windows Vista - SLO ali ENG Language pack
Windows Vista - SLO ali ENG Language pack
simper ::
Lep pozdrav vsem skupaj!
Opravičujem se, če sprašujem kar je bilo že odgovorjeno, vendar je ta tema o Windows Vista tako dolga za jo pregledati, da sem obupal nad iskanjem in zato sprašujem, če mogoče kdo ve od kje se da prenesti slovenski ali angleški "language pack" za Windows Visto Home Edition ali za katerikoli drugi edition.
Za vaš odgovor se vam že vnaprej lepo zahvaljujem.
Simper
Opravičujem se, če sprašujem kar je bilo že odgovorjeno, vendar je ta tema o Windows Vista tako dolga za jo pregledati, da sem obupal nad iskanjem in zato sprašujem, če mogoče kdo ve od kje se da prenesti slovenski ali angleški "language pack" za Windows Visto Home Edition ali za katerikoli drugi edition.
Za vaš odgovor se vam že vnaprej lepo zahvaljujem.
Simper
eales ::
Slovenska Vista pride ven tam nekje konc marca-začetek aprila, tko da bo treba še malo počakat.
McNato ::
Vista ne bo imela SLO langue packa, ampak bo že sama vista v osnovi slovenska. Tako kot recimo SLO Win98. MUI pa itak podpira samo Premium verzija.
simper ::
Imam računalnik kupljen v Italiji na katerem je nameščena italijanska verzija Windows Viste.
Zanima me, če obstaja način za jih narediti angleške?
Zanima me, če obstaja način za jih narediti angleške?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | na nemski laptop priklopiti slovensko tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2311 (2154) | fosil |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267111 (66703) | Seljak |
» | Vista Home Premium Language packOddelek: Pomoč in nasveti | 11813 (7180) | Ermin |
» | Vista Upgrade ne gre na prazne diske (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14980 (10613) | MrStein |
» | Windows Vista bo izšla v sedmih različicah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11884 (7570) | dolfi |