Forum » Kaj kupiti » adapter na USB
adapter na USB
alioni ::
Rad bi priključil hišni kino na usb vhod računalnika, imam pa stereo jack priključek. Zanima me, če to sploh obstaja.
perci ::
Če te prav razumem, potem kaj takega ne obstaja. Ampak povej mi raje, zakaj bi to rad naredil - mogoce najdemo kako drugo resitev.
alioni ::
Zadeva je naslednja: s pomočjo programa BeTwin sem ustvaril še eno samostojno računalniško postajo, ki deluje neodvisno kar se tiče tipkovnice in miške. Dokler tega nisem imel, sem si pomagal z razširjenim displeyem, miška in tipkovnica sta bili isti za oba monitorja. Zvok pa sem imel z računalnika povezan na hišni kino. Odkar sem inštaliral zvok, pa ta deluje samo na primarni postaji , kjer je tudi kišta. Vem da bi z USB zvočniki to rešil, vendar bi raje izkoristil možnosti hišnega kina, ki pa ima chinch vhode. Zdaj sem imel povezavo s chinch na stereo jack.
Driverje za zvok sem na drugi enoti ponovno inštaliral, vendar brez uspeha.
Ali imam možnost za rešitev?
Driverje za zvok sem na drugi enoti ponovno inštaliral, vendar brez uspeha.
Ali imam možnost za rešitev?
ender ::
Kupi še eno zvočno kartico (lahko tudi na USBju), pa bo mir.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
perci ::
Mislim, da ga nisi najbolj razumel - zakaj bi hotu zvočno na usb? Nej jo pač zadega v pci režo. Samo kolkr razumem uporablas neke vrste terminal services in prek teh ponavadi zvok ne deluje, tako da...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako priključiti računalnik na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 3939 (1291) | francimedo |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64426 (41396) | rezator |
» | Zvok iz Tvja na domačem kinuOddelek: Zvok in slika | 941 (801) | 5er--> |
» | PC povezava na TVOddelek: Zvok in slika | 5142 (4810) | roadruner |
» | 5.1 sourround sound sistemOddelek: Zvok in slika | 2060 (1556) | speljak |