» »

adapter na USB

adapter na USB

alioni ::

Rad bi priključil hišni kino na usb vhod računalnika, imam pa stereo jack priključek. Zanima me, če to sploh obstaja.

perci ::

Če te prav razumem, potem kaj takega ne obstaja. Ampak povej mi raje, zakaj bi to rad naredil - mogoce najdemo kako drugo resitev.

alioni ::

Zadeva je naslednja: s pomočjo programa BeTwin sem ustvaril še eno samostojno računalniško postajo, ki deluje neodvisno kar se tiče tipkovnice in miške. Dokler tega nisem imel, sem si pomagal z razširjenim displeyem, miška in tipkovnica sta bili isti za oba monitorja. Zvok pa sem imel z računalnika povezan na hišni kino. Odkar sem inštaliral zvok, pa ta deluje samo na primarni postaji , kjer je tudi kišta. Vem da bi z USB zvočniki to rešil, vendar bi raje izkoristil možnosti hišnega kina, ki pa ima chinch vhode. Zdaj sem imel povezavo s chinch na stereo jack.
Driverje za zvok sem na drugi enoti ponovno inštaliral, vendar brez uspeha.
Ali imam možnost za rešitev?

ender ::

Kupi še eno zvočno kartico (lahko tudi na USBju), pa bo mir.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

perci ::

Mislim, da ga nisi najbolj razumel - zakaj bi hotu zvočno na usb? Nej jo pač zadega v pci režo. Samo kolkr razumem uporablas neke vrste terminal services in prek teh ponavadi zvok ne deluje, tako da...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako priključiti računalnik na hišni kino

Oddelek: Zvok in slika
173939 (1291) francimedo
»

Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29964426 (41396) rezator
»

Zvok iz Tvja na domačem kinu

9941 (801) 5er-->
»

PC povezava na TV

315142 (4810) roadruner
»

5.1 sourround sound sistem