Forum » Kaj kupiti » Nakup grafične
Nakup grafične
bogii ::
Zdravo!
Potrebujem malo boljšo grafično kartico na mojem sekundarnem računalniku. Specifikacije računalnika so: Celeron 366mhz, 328mb sdram in 8mb atijeva grafična na agp vodilu. Predvsem bi rad gledal filme, kateri sedaj štekajo. Torej katero grafično mi priporočate, saj ne vem, katera bi bila že premočna (beri: neizkoriščena) za ta računalnik. Ali je Geforce4 mx440 64mb vredu?
Zanima me tudi, če bi "pasala" v moj računalnik (beri: režo)?
Slike moje grafične in željene grafične ter vodil na moji matični:
moja grafična1
moja grafična2
vodila na matični
željena grafična
Sicer moja grafična je AGP, vendar kot vidite ima čudna vodila (AGP1 mogoče?)
Potrebujem malo boljšo grafično kartico na mojem sekundarnem računalniku. Specifikacije računalnika so: Celeron 366mhz, 328mb sdram in 8mb atijeva grafična na agp vodilu. Predvsem bi rad gledal filme, kateri sedaj štekajo. Torej katero grafično mi priporočate, saj ne vem, katera bi bila že premočna (beri: neizkoriščena) za ta računalnik. Ali je Geforce4 mx440 64mb vredu?
Zanima me tudi, če bi "pasala" v moj računalnik (beri: režo)?
Slike moje grafične in željene grafične ter vodil na moji matični:
moja grafična1
moja grafična2
vodila na matični
željena grafična
Sicer moja grafična je AGP, vendar kot vidite ima čudna vodila (AGP1 mogoče?)
- premaknilo iz Strojna oprema: bastadu ()
Yoxi ::
za to mašino ...hmmmm
GeForce2 MX400 32 ali 64 mb bo čist zadostovala ....močnejše se že ne splača ker je potem ostalo prešvoh. Aja pa to je AGP vodilo kar maš ti...
GeForce2 MX400 32 ali 64 mb bo čist zadostovala ....močnejše se že ne splača ker je potem ostalo prešvoh. Aja pa to je AGP vodilo kar maš ti...
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
winchester ::
Mam doma MX400,prodam,samo nevem če se splača mojega truda,odvisno koliko bi bil pripravljen ponuditi,če sploh?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: winchester ()
jan01 ::
Pa pri filmih izklopni post processing(uporabljaj ffdshow z media player classicom ali pa z viplayerjem).
amigo_no1 ::
A misliš da 3d zmogljivosti kartice vplivajo na 2D filme ?
Važno je samo da ima vsaj 32mb rama .
Važno je samo da ima vsaj 32mb rama .
bogii ::
Ja saj zato pa želim grafično z 32 ali 64Mb rama, ker ima sedajšnja 8Mb.
Edit: Torej tista, ki je na sliki v prvem mojem postu (željena grafična) bi pasala v moj računalnik ali ne?
Edit: Torej tista, ki je na sliki v prvem mojem postu (željena grafična) bi pasala v moj računalnik ali ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bogii ()
ricola78 ::
Grafična mora imeti vodilo agp 2x ali mogoče agp4x. Bi moral povedati katera je tvoja plata. Delovala bi prva serija grafičnih gf 2mx.
Problem pa je da je procesor pri tebi prešvoh, saj so filmi vedno bolj kvalitetno stisnjeni. Rabil bi verjetno minimalno P3 450Mhz ali več. Ta tvoj celeron je zelo švohotn.
Problem pa je da je procesor pri tebi prešvoh, saj so filmi vedno bolj kvalitetno stisnjeni. Rabil bi verjetno minimalno P3 450Mhz ali več. Ta tvoj celeron je zelo švohotn.
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.
El Barto ::
Seveda bi pasalo in delalo.
Aja na sliki pa je AGP 2x vodilo, kakor je tudi ATI-jeva grafika, željena GF je pa 2x in 4x.
Aja na sliki pa je AGP 2x vodilo, kakor je tudi ATI-jeva grafika, željena GF je pa 2x in 4x.
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson
opeter ::
A to imaš Slot-1 matično?
Vprašanje je, ali se sploh še splača denar vlagati v to... raje kak poceni Sempron + nvidia NForce 6100 ali 6150 matična z TV izhodom in kak 512 MB RAM.
Vprašanje je, ali se sploh še splača denar vlagati v to... raje kak poceni Sempron + nvidia NForce 6100 ali 6150 matična z TV izhodom in kak 512 MB RAM.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Deljenje polinomovOddelek: Šola | 6776 (2207) | hmm23 |
» | PCI vodilo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4903 (4123) | gavro |
» | Navijanje procesorja Celeron ter nadgradnja BiosaOddelek: Navijanje | 1167 (1098) | clarc |
» | WinXP ne Linux ne bootata [AM2]Oddelek: Pomoč in nasveti | 1069 (950) | balocom |
» | Geforce2 in pentium2Oddelek: Strojna oprema | 965 (855) | Sami |