Forum » Pomoč in nasveti » Mrtev USB
Mrtev USB
dronyx ::
Windows XP z USB tipkovnico.
Včeraj se mi je zgodilo najhujše. Ne dela mi več nobeden USB na računalniku. V XP imam v Device managerju samo dve napravi (PCI to USB bridge in še neki), obe imata vprašaj. Če ju pobrišem in se naložita ponovno še vedno ne dela.
Piše sicer, da napravi ne delujeta zaradi napake v registru. Ker je tipkovnica USB seveda ne morem iskati po registru, ker mi dela samo miš.
Sicer fizično z USB ni nič narobe, ker če grem v bios tipkovnica dela.
Kakšna ideja kako lahko to popravim? Dobro vem da bom moral nekje dobit PS2 tipkovnico, samo tudi če jo dobim ne vem kaj v registru moram pobrisat, da se bodo USB gonilniki naložili pravilno še enkrat?
Samo ne mi rečt, da pod VISTO vse dela. Nimam denarja še za visto.
Včeraj se mi je zgodilo najhujše. Ne dela mi več nobeden USB na računalniku. V XP imam v Device managerju samo dve napravi (PCI to USB bridge in še neki), obe imata vprašaj. Če ju pobrišem in se naložita ponovno še vedno ne dela.
Piše sicer, da napravi ne delujeta zaradi napake v registru. Ker je tipkovnica USB seveda ne morem iskati po registru, ker mi dela samo miš.
Sicer fizično z USB ni nič narobe, ker če grem v bios tipkovnica dela.
Kakšna ideja kako lahko to popravim? Dobro vem da bom moral nekje dobit PS2 tipkovnico, samo tudi če jo dobim ne vem kaj v registru moram pobrisat, da se bodo USB gonilniki naložili pravilno še enkrat?
Samo ne mi rečt, da pod VISTO vse dela. Nimam denarja še za visto.
Tomay ::
Glede tipkovnice imaš v xp-jih on screeen keyboard.
START -> programi -> pripomočki -> pripomočki -> tipkovnica na zaslonu.
START -> programi -> pripomočki -> pripomočki -> tipkovnica na zaslonu.
Voodoo 4Ever
dronyx ::
Ta ideja mi je všeč z programsko tipkovnico.
Ali kdo ve, kje v registru XP se nahajajo ključi za USB in kaj moram pobrisat, da se to naloži ponovno?
Ali kdo ve, kje v registru XP se nahajajo ključi za USB in kaj moram pobrisat, da se to naloži ponovno?
Tomay ::
Poglej kateri gonilniki so naloženi za usb.
Lahko poizkusiš roll back driver.
Lahko tudi ponovno namestiš gonilnike za chipset.
Lahko poizkusiš roll back driver.
Lahko tudi ponovno namestiš gonilnike za chipset.
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 138997 (54940) | BorutO |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3142 (1612) | RutS |
» | nenadno ugašanje računalnika - nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4830 (4001) | Pyr0Beast |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2414 (2083) | bluefish |
» | Windowsi ne prepoznajo flashaOddelek: Pomoč in nasveti | 1099 (954) | solatko |