Forum » Zvok in slika » Problem pri AV montiranju - still frejmi se tresejo
Problem pri AV montiranju - still frejmi se tresejo
Trancedeejay ::
HI
Ne vem kako naj zadevo porihtam. Montiram en filmcek v Adobe Premiere Pro 2.0 in sem pac exprotiral nekaj prejmov in sedaj se exprotiran movie(avi) tam trese kje so staticne slike. Vglavnem zgleda kot da se odvija filmcek in pol je narejeno tako da slika zmrzne, problem je v tem, ker se potem ta staticna slika trese. Mi lahko kdo pomaga kako to postimat. Montiram ze namrec 4 cele dni in zdej ko sem dokoncal, me pa to zajebava. Mogoce se na CRT-ju nebi toliko videlo, na LCD-ju se namrec zlika kar mocno trese. Nastimano imam na pal, probaval sem tudi ze z interlaced in deinterlaced, pa je skos isto.
Prosim ce mi kdo lahko pomaga.
Have a nice Day
Matt
Ne vem kako naj zadevo porihtam. Montiram en filmcek v Adobe Premiere Pro 2.0 in sem pac exprotiral nekaj prejmov in sedaj se exprotiran movie(avi) tam trese kje so staticne slike. Vglavnem zgleda kot da se odvija filmcek in pol je narejeno tako da slika zmrzne, problem je v tem, ker se potem ta staticna slika trese. Mi lahko kdo pomaga kako to postimat. Montiram ze namrec 4 cele dni in zdej ko sem dokoncal, me pa to zajebava. Mogoce se na CRT-ju nebi toliko videlo, na LCD-ju se namrec zlika kar mocno trese. Nastimano imam na pal, probaval sem tudi ze z interlaced in deinterlaced, pa je skos isto.
Prosim ce mi kdo lahko pomaga.
Have a nice Day
Matt
Music is the key
Pri preview window v premiere se slika cisto nic ne trese, vsaj vidi se ne.
Have a nice Day
Matt
Have a nice Day
Matt
Music is the key
W3by ::
Zdej problem je ker maš ti projekt že narejen. Poglej pod Project -> Project Settings -> General kako maš nastavljeno Fields (men deluje verdu samo če mam No fields (Progressive Scan), pa če maš obkljukano pod Video Rendering Optimize stills. Probaj odkljukat/obkljukat če bo kaj spremembe. Kater kodek pa uporabljaš? Lahko je problem tudi v kodeku.
Problem sem resil tako, da sem still frejme dal na deinterlaced in je zdej vse ok.
Have a nice Day
Matt
Have a nice Day
Matt
Music is the key
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Štekanje preview videa v Adobe Premiere CS6Oddelek: Strojna oprema | 767 (573) | Trancedeejay |
» | Kako je folk naiven - ne vedo kaj kupujejo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 29931 (15255) | CoolBits |
» | Sony DVD rekorder problemOddelek: Zvok in slika | 1110 (1048) | Amaterček |
» | Najboljsi TV za 130 jurjev?Oddelek: Zvok in slika | 5245 (3660) | macgajver |
» | Izdelava filtra proti motnjamOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3544 (3094) | Matek |