Forum » Loža » Slovenija zaostaja!!!
Slovenija zaostaja!!!
krucymucy ::
to je to no pa še mal naj podražijo vse skup pa se naj pol še naprej sprašujejo čemu zaostajamo....
jetam ::
Za 1. marca obljubljeno znizanje Telekomovih cen medomreznega povezovanja
bi moralo biti vsaj 60-odstotno, drugace konkurenca ne bo zazivela, pravijo
ponudniki internetne telefonije. Minister za informacijsko druzbo Pavel
Gantar predvideva, da se bodo cene spustile vsaj za 40 odstotkov.
Finance 4. februar 2002
bi moralo biti vsaj 60-odstotno, drugace konkurenca ne bo zazivela, pravijo
ponudniki internetne telefonije. Minister za informacijsko druzbo Pavel
Gantar predvideva, da se bodo cene spustile vsaj za 40 odstotkov.
Finance 4. februar 2002
Neo32 ::
Prov mas krucymucy pri takih cenah interneta in pri "balkanskih placah" bomo se kr en cajt zaostajali.
Hvala bogu da mam kabl, dam 8 jurckov na mesec pa je!
Hvala bogu da mam kabl, dam 8 jurckov na mesec pa je!
Neo32 (c)
Thomas ::
Jah Slovenija bo zaostajala pod firmo "nacionalnih interesov" ... dokler ji razvoj tehnologije ne razbije korporativističnih strategij.
Podem bodo nekaj časa skupaj jokali nazadnjaki vseh barv ... rdeče, zelene in črne ... ljudje bodo pa imeli (še) boljši standard.
2005+.
Podem bodo nekaj časa skupaj jokali nazadnjaki vseh barv ... rdeče, zelene in črne ... ljudje bodo pa imeli (še) boljši standard.
2005+.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
IR Babun ::
lastništvo ISDN priključka, kot pogoj za priključitev ADSLa, ke pa so to vidl, pa po še impulze dražijo .
Že tko majo dost pa morjo še do konca folk ožet, po se pa sprašujejo zakaj uporaba interneta upada.
Že tko majo dost pa morjo še do konca folk ožet, po se pa sprašujejo zakaj uporaba interneta upada.
SCREW THE GOVERNMENT
YiMMi ::
8000SIT za 512Kbps prenos je sramota...
v evropi bi za taksen prenos placal 3 jurje.....mesecno...
pa se vse bi vredu delalo...
Slovenski ADSL..pa ja bolj tak....
sam ga sicer imam ....pa morem rect...ker sem prisel iz dial up-a...se mi zdi bomba....
samo lahko bi bilo dosti boljse in cenejse..to je pac tak
ker ni konkurence.......cenovna politika telekoma pa je tak vsem znana!
v evropi bi za taksen prenos placal 3 jurje.....mesecno...
pa se vse bi vredu delalo...
Slovenski ADSL..pa ja bolj tak....
sam ga sicer imam ....pa morem rect...ker sem prisel iz dial up-a...se mi zdi bomba....
samo lahko bi bilo dosti boljse in cenejse..to je pac tak
ker ni konkurence.......cenovna politika telekoma pa je tak vsem znana!
-------------------------------------------------------------
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Thomas ::
Jaaa ... hehehe ... ko pa (rdeči, zeleni in črni) nazadnjaki govorijo o "ohranitvi nacionalnega operaterja telekomunikacij" pred "tujimi jastrebi" - ali pa "pivovarcev pred povampirjenim tujim kapitalom" - z besedami: "pa ne mormo dobro stoječih firm prodajat tujcem!" - so pa vsi za!
...
pol pa jamrajo kako drag je pri in impulz!
...
pol pa jamrajo kako drag je pri in impulz!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Neo32 ::
Kar se tice cen in storitev danasnjih operaterjev, ok no operaterja tele komunikacij, je men cist prov da pridejo druge firme v naso drzavo da jim delajo konkurenco, ker ce bo slo tko naprej si bo telekom ustvaru tak monopol, da mu ne bo nobeden niti do kolen mogu zlest. No ja sej u bistvu ze ma monopol na podrocju fiksne telefonije, saj je edini operater le te.
Neo32 (c)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 v stečajnem postopku (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 43580 (17053) | AndrejO |
» | Novi SiOL paketi (2048/768 & 4096/768)Oddelek: Omrežja in internet | 2071 (1411) | Cokolesnik |
» | Telekom Slovenije bo sprožil upravni sporOddelek: Novice / Ostale najave | 2472 (2472) | Fury |
» | Voljatel morebitna konkurenca TelekomuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2859 (2859) | dr.J |
» | Telekom 20% +Oddelek: Omrežja in internet | 1483 (1118) | StarY |