Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč: Kako deluje USB ključ?
Pomoč: Kako deluje USB ključ?
xgabrijelx ::
Zelo podrobno me zanimajo stvari o zapisovanju in branju iz teh zadevic, kar pa ni preprosto najt na spletu.
Je kdo opazil kje na sletu kaj besed, načrtov, programov,... o tem?
Prosim za naslove. Hvala!
Je kdo opazil kje na sletu kaj besed, načrtov, programov,... o tem?
Prosim za naslove. Hvala!
StratOS ::
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
xgabrijelx ::
Hvala vseen za poizkušeno pomoč, a kar tam najdem je le za laike.
Iščem namreč podrobnosti o delovanju: prenos enega bita, kako se zapiše, kolikšna napetost mora biti, kolikšen CP, kolikšna frekvenca, začetni bit, končni bit, splošna komunikacija, funkcijski diagrami, načrti vezij,...
V elektroniki sem bolje doma kot v računalništvu... Mogoče bi mi pomagala tudi samo komunikacija USB-ja z ostalimi stvarni. No, tu pa sem mrzel, ker računalništa še ne poznam toliko.
Iščem namreč podrobnosti o delovanju: prenos enega bita, kako se zapiše, kolikšna napetost mora biti, kolikšen CP, kolikšna frekvenca, začetni bit, končni bit, splošna komunikacija, funkcijski diagrami, načrti vezij,...
V elektroniki sem bolje doma kot v računalništvu... Mogoče bi mi pomagala tudi samo komunikacija USB-ja z ostalimi stvarni. No, tu pa sem mrzel, ker računalništa še ne poznam toliko.
Ethical ::
USB je standard. Napetosti so lahko različne. Odvisno od prenosa podatkov. Recmo Laptop USB more met 5V napetosti, ker ima IDE kabl tudi 5V napjanja., za razliko od navadnega USB spomniskega ključa . Maš napetosti tm od ene 4 V do 5.25V. Potem mas tudi nestandardne USB priključke. ti imajo spet drugacne lastnosti. O tem bi se dalo razpravlat. Tukej si lahk več prebers od tega..
lp primzo
lp primzo
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termometer na USB vodilu (načrt, vezja, izkušnje in slike) :P (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 35350 (23526) | SloMusty |
» | IR ControllerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1151 (1150) | Azrael |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24301 (14561) | Mazo |
» | Kako uporabit LCD od nokie 3310 (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8912 (6163) | Ch4N93 |
» | homemade adapter za iPod miniOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3095 (2420) | Nejc Pintar |