Forum » Zvok in slika » Intel® 945GM 128MB
Intel® 945GM 128MB
doofus ::
Pozdravljeni.
imam prenosnik v katerem je zgoraj omenjena grafična kartica.Vse dela OK problem pa nastane ko na prenosnik priključim TV na katerem je samo črno-bela slika .Namestil sem nove gonilnike ampak še vedno ne dela.V programu sicer je možnost nastavitve barv ampak kakorkoli obrnem je slika še vedno črno-bela.Če se je že kdo spopadel z kakšno podobno stvarjo naj mi prosim pomaga.
tnx
imam prenosnik v katerem je zgoraj omenjena grafična kartica.Vse dela OK problem pa nastane ko na prenosnik priključim TV na katerem je samo črno-bela slika .Namestil sem nove gonilnike ampak še vedno ne dela.V programu sicer je možnost nastavitve barv ampak kakorkoli obrnem je slika še vedno črno-bela.Če se je že kdo spopadel z kakšno podobno stvarjo naj mi prosim pomaga.
tnx
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Tema za to tematiko že obstaja. Preberi prvo objavo v temi PC na TV - splošni nasveti. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiskalnik za ''majhno'' podjetje - pisarnoOddelek: Pomoč in nasveti | 4304 (3062) | Anney |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8521 (7916) | opeter |
» | Problem z Ati 9800pro v povezavi s TV!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (914) | Valvoline |
» | Povezava Laptop-TV PROBLEM ČRNO-BELA SLIKAOddelek: Zvok in slika | 1637 (1483) | peterg |
» | Problemi z gledanjem iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 1186 (993) | roland |