» »

Infernal

Infernal

Tr0n ::

Gre za 3D akcijsko streljanko iz tretje osebe v stilu Max Payna z zelo dobro grafiko in fizicnim pogonom. Igrate agenta iz pekla, ki so ga poslali na zemljo, da zbira duse in se bori proti agentom iz nebes. ;)

Uradna stran
Demo

Pesimist ::

Zanimivo ni kaj pa vecina Xbox360 so called next gen spilov zgleda slabse kot to ki dela cisto tekoce z max AA na 6600GT. :D
Grafika je tudi fajn detajlirana le mogoce so modeli sovrazniki malenkost premalo jajcaste glave in prevec stiriekaste :D

OT: In kako se ti dopade Xbox360 Sawyer? Gears of War seka? :)

Pesimist ::

Brezveze. PC je vido ze 100 bolsih spilov ce mene vprasa. Dva dni zatem ko sem dobo sem tudi ze prodal naprej.
Xboxa sem pa hackno in sprobal kr dosti spilov in doben ni tak dober da bi se ga splacalo spilat vec kot 10 minut. PC OWNZ IT ALL!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Gr0unD Zer0 ::

legenda...
končno smo enkrat na zlobni strani... mislim res zlobni...

cloud ::

no zaenkrat ta video k sm vidu sm opazu da so samo streljanja...in pa ne wm ce je kaj sploh .... ummm ... smiselne zgodbe (samo to nakratko en peklenscek mora bojevat proti angelu.... to sploh ni dovolj ... lol)

je blo pri painkilleru, je blo pri serious samu...

zgodba pa se itaq ćez cut-scenes podaja

V bistvu imas tudi posebne "hellish" in "heavenish" napade, ki jih izvajas (goreca roka, moder scit) etc..., tako da ni "samo" streljanje, ceprav gre za strelsko igro. :)

Zgodbe pa ne poznam, je pa definitivno prisotna.

yeah, ze dolgo sem čakal na star wars z boljso fiziko...
to bo veselo...

Zakaj Star Wars?

mislil sem kot primerjavo samo...
light/dark powers

čeprav zgleda da ne bodo kopirali nekih force grabov pa te finte...
komaj čakam>:D
bo treba komp zamenjat...
hvala bogu bo mati dala dnar:D

nevem zakaj ne morem trailera downloadat...
na nekje 80% prekine.

okej, sem probal demo.
grafika je za mojo predpotopno kišto vredu, v vecjih podrocjih malce steka, a se da prezivet v majhnih hodnikih.

edino šef me na koncu pohrusta...

moči niso slabe, teleportiranje je ql... ter animacija ko posesaš mrtvega nasprotnika je samo za gledat.

edino sekundarni ogenj sux v demotu. charge shot? dajte no, to je blo pri r-typu. je pa še kar ucinkovit, ceprav ni izviren

no naslednji level demota mi je ze bolj vsec. kalasnikov, plamenomet, granate, snajpa, teleportacijske rokavice...
zakon, ko teleportiraš sovzarnika par metrov v zrak, ta pa pade ko jabolko...

i just need a better computer...

edino šef v drugem levelu je tečen(malce težek, ko se navajaš na kontrole in crkneš dvakrat zaporedoma - terr pozabiš sejvat pred bossom)...
dvoboj z žerjavi...
lol

no saj prvi tudi ni bil brez finte...

p.s. zakaj cez cas izgine moznost popravi nad sporočilom tukaj??

EvilDare ::

Ravno včeraj poizkusil demo, in mi je kar všeč. Do C&C 3 bo dobra zaposlitev, če bo res izšla naslednji teden.

Zadeva je out. Go get it! :)

Tilen ::

Se slučajno kdo spomni kje je ta railway station oziroma kako se pride do njega? Zdaj že par minut skačem naokoli pa še nisem videl, da bi kje lahko vnovčil ta security card.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Tilen ()

ta level je bil v demotu... ce se prav spomnim so nekje spodaj ena vrata oz rešetke

Tilen ::

Sem zdaj rešil. Do konca samo odpiraš vrata na desni dokler ne dobiš ID carda. Potem prideš do rešetk nakar pa moreš preskočit tisto nizko betonsko ograjico da prideš v prostor med rešetkama. Tam lahko potem uporabiš ID card. ;)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

Oddelek: Igre
3071506879 (6445) Nesta
»

BioShock (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

50543885 (6986) FireSnake
»

Mafia II (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

51289124 (21880) Izi
»

Aliens vs Predator 3 (strani: 1 2 3 4 )