Forum » Programska oprema » Snemanje glasbe z interneta
Snemanje glasbe z interneta
jernejk90 ::
Pozdravljeni!
Na veliko straneh, kjer lahko poslušaš glasbo imajo tak nareto, da lahko glasbo samo poslušaš. Obstaja kaki način da si jo zdownloadaš? poskusil sem s snemanjem tega kar slišiš vendar so zraven glasbe posnete tudi motnje, ki jih ob poslušanju ni(šumenje). Ma kdo kakšno rešitev?
Hvala in lep pozdrav!
Na veliko straneh, kjer lahko poslušaš glasbo imajo tak nareto, da lahko glasbo samo poslušaš. Obstaja kaki način da si jo zdownloadaš? poskusil sem s snemanjem tega kar slišiš vendar so zraven glasbe posnete tudi motnje, ki jih ob poslušanju ni(šumenje). Ma kdo kakšno rešitev?
Hvala in lep pozdrav!
joseph ::
Da ne odpiram nove teme.
Konkretno me zanima, kako iz YouTuba (video posnetek) potegniti glasbo in jo shraniti v mp3 ali avdio formatu.
Da ne bo avtorskih dvomov. Gre za koncert naših otrok in bi želel glasbo prenesti v avto, da bomo lahko skupaj peli.
LP!
Konkretno me zanima, kako iz YouTuba (video posnetek) potegniti glasbo in jo shraniti v mp3 ali avdio formatu.
Da ne bo avtorskih dvomov. Gre za koncert naših otrok in bi želel glasbo prenesti v avto, da bomo lahko skupaj peli.
LP!
Meizu ::
Da ne odpiram nove teme.
LP!
V Google napiši Youtube Downloader in taprvi link klikni in prenesi na računalnik. Je program, ki ga inštaliraš in sam noter vpišeš link videa na Youtube-u in sam ti ga bo prenesel dol. Ko ga preneseš na računalnik pa še s pomočjo taistega programa konvertaš v poljubni format. So pa in video in audio formati tko da ni panike.
joseph ::
Hvala Meizu in ostalim.
Hahaha. To bodo otroci popoldne debelo gledali. Sedaj pa še prenesem v avto.
LP!
Hahaha. To bodo otroci popoldne debelo gledali. Sedaj pa še prenesem v avto.
LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube to Mp3 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19249 (382) | PARTyZAN |
» | Založnike skrbi snemanje pretočnih vsebin (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 57086 (51869) | joze67 |
» | Prihodki ameriške glasbene industrije iz pretočnih vsebin lani že vodilniOddelek: Novice / Rezultati | 9727 (8851) | xmetallic |
» | Glasbeni portalOddelek: Izdelava spletišč | 1643 (1387) | garaza |
» | Download pesmi ali skladb iz Youtube na CDOddelek: Pomoč in nasveti | 8686 (8490) | majare |