» »

Download pesmi ali skladb iz Youtube na CD

Download pesmi ali skladb iz Youtube na CD

majare ::

Sem precej v letih in zadnja leta bolj ali manj samouk glede dela s PC-jem. Rada bi našla zelo preprost način, da bi si prenesla nekaj pesmi ( zlasti arij in klasične skladbe) na CD-je. Predvsem imam težave s pretvorbo v ustrezen format, da bi potem zapekla CD. In še nekaj, na Youtube so posamezne skladbe različno glasne, rada bi jih naložila na en CD, ne da bi potem pri poslušanju morala vsakokrat naravnavati glasnost. Ali je mogoče ustrezno število skladb prej spraviti skupaj nekam na PC-ju in pred ali po prenosu naravnati ustrezno glasnost.
Vem, da so moja vprašanja morda nekoliko neumna za strokovnjake, toda z internetom sem se srečala tri leta pred upokojitvijo. V firmi so menili, da sem prestara za kakšno posebno usposabljanje, usposobila sem se le za iskanje potencialnih kupcev za naše izdelke (v nekaj tujih jezikih), sicer pa sem v glavnem prevajala vse od slavnostnih govorov in pravnih aktov do tehničnih priročnikov.

gorenjc ::

Tukaj so opisani trije načini za konverzijo swf datotek.

rdecaluc ::

aTube catcher :D
Est modus in rebus. ,typos

dbeong ::

http://www.video2mp3.net/

iz youtube posnetka v mp3 verzijo

delfin ::

Starost ni pomembna, za delo z računalnikom nikoli ni prepozno. Škoda, da nisi napisala, v koliki meri obvladaš tehniko kopiranja glasbe z YouTube v računalnik. Če ti kaj "škriplje", napiši. Glasba z YouTube se shranjuje v formatu MP3, na kar ne moreš vplivati in tudi ni pomembno. Pomembno je samo to, da si shranila glasbo v računalnik in to v mapo, ki si jo v ta namen odprla. Za začetek je dovolj, da zbereš več skladb v trajanju do največ 80 minut in jo zapišeš (zapečeš) na CD, ki ga lahko predvajaš na vsakem CD pogonu. Če ti tudi pri zapisu na CD "škriplje", napiši. Šele ko vse obvladaš in bi rada imela na enem CD-ju še več glasbe, jo boš lahko zapisala v formatu MP3, vendar je za to potreben že poseben program (n.pr. Nero). Naprava (radio), ki bo to predvajala, pa mora dovoljevati predvajanje formata MP3.
Glasnost se lahko uravnava. To se dela s posebnimi programi (n.pr. Audacity ali drugimi). Glasbo je potrebno najprej shraniti v računalnik in vsak posemezen komad ločeno obdelati. Temu se lahko delno izogneš tako, da na YouTube poiščeš samo najkvalitetnejše posnetke.

bojchi74 ::

Jaz z youtuba prenašam s programom Orbit Downloader, pretvarjam v različne formate z DVDVideoSoft Free Studio, za uravnavanje glasnosti mp3 datotek pa imam Mp3gain. Vsi programi so zastonj in dostopni na netu.

majare ::

Hvala vsem za nasvete! Delfin, enkrat sem imela program ali orodje, pri katerem sem v enem koraku (brez nalaganja v MP3 pretvorjene glasbe v posebno mapo) lahko direktno prenesla posamezno skladbo na CD. Sicer skladbe itak najraje poslušam kar direktno na You Tube, vendar je med mojimi priljubljenimi veliko starih posnetkov in nekatere so že umaknili iz Yopu Tube-a. Ali obstoja kaj takega? Sicer pa PC uporabljam za aktivno učenja španščine (na nemških spletnih straneh sem našla zelo poceni jezikovno šolo - seveda moram zato perfektno znati nemško), za pridobivanja znanja o jezikoslovju in umetnosti. Poleg tega mi je v pomoč pri pisanju, ker imam hudo disleksijo.
LP majare


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Youtube to Mp3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5616238 (4024) AmokRun
»

Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
10221356 (3651) zavajon
»

Kje se dobi zastonj glasbo za youtube filme?

Oddelek: Loža
92419 (1810) The Player
»

Video format, kateri je najboljši?

Oddelek: Zvok in slika
195738 (5302) m0LN4r

Več podobnih tem