Forum » Omrežja in internet » Skot pošiljate sms-e ?
Skot pošiljate sms-e ?
R0K ::
Ja to bi rad jst vedel ! Vendar more met podporo za vse tri ponudnike v slo. (tut vego) ... seveda pa more bit cim bolj hiter in more bit 100% da ga bo poslal... no 99% ...
...btw ... tist na MobiSux-u prou SUX ... ker mi dostavi mogoc vsak 5ti sms ki ga poslejm :// ... pa tut ce posiljam ob kakih 11 zvecer, k takrat teoreticno nebi smel bit guzve ...
...btw ... tist na MobiSux-u prou SUX ... ker mi dostavi mogoc vsak 5ti sms ki ga poslejm :// ... pa tut ce posiljam ob kakih 11 zvecer, k takrat teoreticno nebi smel bit guzve ...
Jst ::
Jaz pošiljam z maila: xxx@linux.mobitel.si
Za Simobil pa z njihove spletne strani.
Za Simobil pa z njihove spletne strani.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
R0K ::
No sej zdaj sm odkril nekaj zlo fajnega .. kjer se da na vse posiljat pa se vedno ga dostavi ... klik ... za vego bom pa kr prej njihove strani posiljal ...
GaPe ...
GaPe ...
GaPe ::
Sem prebral in sem mu odgovoru na vprašanje.
Jaz pa vedno ko pošilam SMS prek Mobisux-a mi uspešno pošlje. Čudno ...
Jaz pa vedno ko pošilam SMS prek Mobisux-a mi uspešno pošlje. Čudno ...
Don't steal! The government hates competition.
matic ::
aja... se ena varianta je posiljanje SMSov z ICQja.. in pridejo tut vedno, sploh pa naj hitrej, kar sem kje vidu! Je pa omejeno samo na 70 znakov... ampak coolsko, ker res hiter pride, pa sploh lahko e vsamem ICQ posljes nekomu msg na 1x preko ICQ, maila in se SMSa!
Pa kam je moj prvis post zginu v tem topicu, kjer sem napisal nekaj o app.simibil.net?
Pa kam je moj prvis post zginu v tem topicu, kjer sem napisal nekaj o app.simibil.net?
MArko ::
icq je ql ja... finta zakaj poslje sms-e takoj je pa ta da majo sms-i ki se posiljajo po svetu okrog prioritete. vsak ponudnik mobilne telef. in takih sms posiljateljev placa dost dnarja prav za posiljanje sms-ov. vec placas hitreje se bo tvoj sms dostavil. in icq je zgleda placal zlo dost kr majo njihovi sms-i najvisjo proriteto v gsm omrezju
[BISI] ::
Pa si siguren, da prav posiljas. Jaz sem posiljal ze iz Mobisux, ptuj,... in deluje!
Drugace pa posiljam, ce ze preko interneta, preko Orodjarne.
Lp, Ziga
Drugace pa posiljam, ce ze preko interneta, preko Orodjarne.
Lp, Ziga
BaRtMaN ::
Vega - počak da se zloada, pejt na kazalo, nato pošiljanje SMSov. Ma za vse 3 operaterje (!!!), men zmeri pošlje. Kot pošiljatelja na mobiju napiše web2sms.
brandy ::
ICQ ni omejen na 70 znakov ce posiljas iz SMS Centra. Tu imas 101 oz 160 znakov, pa se odgovor ti pride na comp.
tale vega je tut kar v redu res.. Sms pride hitro (in vedno!?) mi je pa se vedno bolj vsec simobil, ker ima krajsi naslov do strani za posiljanje smsov (app.simobil.si) in pa lahko posljes 3 sms v enem. Pa tut ICQ ni slab, morm se mal pogledat kje das to ta ti pride nazaj sprocilo o dostavi in kako nastiams da poslje vec kot 70 znakov, ker zdej da ostalo nek svoj text notr.
|GrEgOr| ::
Jaz pošiljam z ICQ-ja, Vege in Simobila. Samo mi je http://www.vega070.com/rich/slo/vegasms... najboljsa, ker pride SMS 99% in če ni gužve v 3 sekundah.
Drugače pa je tud Simobilov dober, sploh ker razdeli sms-je. Samo kaj ko včasih zaštrajka.
Edinege, ki ne uporabljam pa je Mobitelov. ker Suxa, pa še samo v mobitelovega lahko pošlješ, pa še to je vlko vprašanje če je dostavljen.
Drugače pa je tud Simobilov dober, sploh ker razdeli sms-je. Samo kaj ko včasih zaštrajka.
Edinege, ki ne uporabljam pa je Mobitelov. ker Suxa, pa še samo v mobitelovega lahko pošlješ, pa še to je vlko vprašanje če je dostavljen.
mirsi ::
icq je zlo vredu .. za vse tiste, ki se niste pogruntali kako spremeniti 70 znakov na 160 je resitev tu :
Regional settings ;) SLO -> ENG
upam da sem bil dovolj jasen
Ce imate nastavljeno na slovenscino boste omejeni na 70 znakov, ENG -> 160 znakov
Regional settings ;) SLO -> ENG
upam da sem bil dovolj jasen
Ce imate nastavljeno na slovenscino boste omejeni na 70 znakov, ENG -> 160 znakov
to tut mene zanima! Oz katere "Regional Settings" sploh mislis ti? Ali prav od ICQja ali od windowsov!? Ker v ICQ tega ne najdem nikjer..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72461 (29056) | DJ Beat |
» | SiMobil pravi: "Nič več SMS prek interneta."Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 6242 (4408) | d0rK |
» | SMSOddelek: Omrežja in internet | 1793 (1567) | Tomi |
» | enak SMS na 50+ GSM stevilk; kako, kje?Oddelek: Omrežja in internet | 2445 (2323) | Bakunin |
» | Posiljanje SMS-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1399 (1310) | G-Lab |