Forum » Zvok in slika » Divx 6?
Divx 6?

Pesimist ::
Zakaj se se vedno uporablja divx 4 in 5 in ne 6 za ripe? Nameravam namrec kupit divx player portable ki nima divx 6 formata. Mislim da redko kiri podpira tak da nebojo jutri zaceli vsi dvix 6 uporablat pa sem v riti.

Quikee ::
Vsi Divx 4,5 in 6 so kompatibilni med sabo (naprej, nazaj, levo, desno, gor, dol) oz. so kompatibilni z Mpeg 4 ASP (Divx je implementacija standarda Mpeg 4 ASP, isto kot XVid in recimo Nero Digital ASP). Edino kaj Divx 6 paket vsebuje novega je nov kontejner, ki je spremenjen AVI in omogoča prikazovanje menijev (če se en motim). Samo zaradi tega rabiš podporo za Divx 6 na player-ju (pa še to mogoče ne).

jan01 ::
Še naprej bodo uporabljal xvid, saj je boljši od divxa, pa še zastonj...
Počasi se bo prehajalo na x264...
Počasi se bo prehajalo na x264...

Pesimist ::
te pa tak. Aktivni meniji in ta sara me pa sploh ne zanima sej to mi se gre pri DVDjah na jetra konkretno

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 55056 (9881) | Spajky |
» | Kateri kodek za videoOddelek: Zvok in slika | 2093 (2002) | gruntfürmich |
» | nero digitalOddelek: Zvok in slika | 2045 (1596) | gumby |
» | Izšel je DivX 6Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6114 (4148) | Metabond |
» | Najbolj lossless video in audio kompresijaOddelek: Zvok in slika | 1426 (1185) | CaqKa |