Forum » Omrežja in internet » Linux in internet
Linux in internet
Medved ::
Kako pognati browser za internet v Linuxu. Modem se priključi na SiOL ampak potem ne morem odpreti nobene strani, skoz javlja neznana stran al neki tazga. V glavnem priključen sem , surfat pa ne morem hehe
Gh0st ::
A si 100% shure da si povezan? Moraš bit!
Drgač pa zažen Netscape ali Mozillo in probi malo prebrskati po nastavitvah...
Po moje nisi povezan! To je ena bedna fora u linuxu, ker ti ne da vedet kako je z vzpostavljeno povezavo. Priskrbi si en modem monitor kot dockedapp. Če uporabljaš Window Maker dobi asmodem, drugače pa imaš v KDE in GNOME te monitorje že nameščene.
Drgač pa zažen Netscape ali Mozillo in probi malo prebrskati po nastavitvah...
Po moje nisi povezan! To je ena bedna fora u linuxu, ker ti ne da vedet kako je z vzpostavljeno povezavo. Priskrbi si en modem monitor kot dockedapp. Če uporabljaš Window Maker dobi asmodem, drugače pa imaš v KDE in GNOME te monitorje že nameščene.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Medved ::
Hvala bom mal probu, mislim pa da sem povezan, ker eni bajti laufajo v oknčku in nč ne javlja da bi bilo narobe, modem imam hardwerski nov 3com zunanji, linux ga je spoznal brez problema, bom vidu še no
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44201 (19741) | imallears |
» | kvaliteta internetne povezave?Oddelek: Omrežja in internet | 2671 (2147) | Flux |
» | Inrenetna povezava ne deluje!Oddelek: Omrežja in internet | 2528 (1919) | BlazP |
» | Povezava z internetom!Oddelek: Omrežja in internet | 3349 (3169) | amigo_no1 |
» | adsl+debianOddelek: Omrežja in internet | 1530 (1142) | Gandalfar |