» »

kabl koper

kabl koper

kuky ::

poročajte o delovanju prosim (prenosi,izpadi???) Kdaj bo v Piranu ???

jamiroq ::

Mene tudi zanima kdaj bo kabel v Piranu...

ADSL naj bi bil enkrat maja naslednje leto (tako pravijo na siolu).

BTW kdo ima sploh čez kabelsko v Piranu? Dobil sem sicer neko tel. številko, vendar se nikoli nihče ne oglasi..... Pa koliko sploh stane, da ti priklopijo kabelsko tel.?

kabelski operater v piranu je cetra. zadnjic ko sem ga klical je rekel da bo konc januarja.
iz telekoma so mi sporocili da bo adsl konc februarja sam jaz ne verjamem nobenmu nic.

Maš ti kakšno telefonsko številko od te cetre? Me prav zanima kakšne cene imajo...

Kje so ti rekli, da bo ADSL konec februarja???
Meni so na info@siol.net rekli, da bo adsl na voljo "enkrat maja, v četrti fazi izgradnje omrežja".

Me pa prav zanima koliko je za verjet tem ljudem...

danes sem zvedu da bodo dali ponudbo(cetra) zraven računa za TV drugi mesec.
hurrra!!! gremo pit!>:D

a ve kdo kolko ima pipico koperski kabel( pajo ti ki veš vse ??? :))

kabel v kopru ima 512 kbitno pipco (tako mi je vsaj rekel kolega, ki se je za to zanimal...)

jaz sem mislu celotno pipico za vse uporabnike...

PaJo ::

Hehe... zdaj si me pa dobil na levi nogi:D

Tega pa res nevem, samo kolko je meni znano je Telemach svoje veje siril v primorje tudi, tako da verjetno bodo imeli njihovo ponudbo, celoten promet bo pa sel preko optike Koper - Ljubljana, katere pac nese kolko pac nastavijo mocne usmernike:D
Tako da verjetno se bo dalo iztisnit kakih 512kbit na userja komot:D Ni pa to ziher;(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

tomi77 ::

Kaj pa Lucija? Bo to porihtano istočasno kot Piranu?

žal v luciji je bolj tako. Operater kakor jaz vem nima kej dost blage veze tako da ...

dejte ga klicarit ,mu težit tako da bo videl da je interes.

eko, danes je moj oče govoril z nekom iz one firme, ki ima čez kabelsko v Piranu; oni tip je rekel, da interneta preko kabla ne bo vsaj še pol leta;( (toliko o kablu konec januarja...)

zdaj čakam, da vidim kaj bo z ADSLjem....

ABX ::

Situacija v Izoli.

Telemach kabel
Jaz: Dober dan rad bi se naročil na kabel.
T: Iz kje kličete?
Jaz: Izola
T: ha ha ha!
tut tut tut tut

ADSL:
Kolega (Jagodje) je uspel dobit pogodbo iz strani Siola (in to je tudi vse), do zdaj je to največji uspeh v Izoli.

V glavnem je tragi-komična situacija.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

žalostno....

zgleda, da imajo vsi preveč denarja; jaz bi jim z veseljem dal unih 110kSIT za kabelsko (tv + internet), pa rabim 2 meseca, da jih samo dobim na telefon, da mi povejo okvirno ceno vsega. Ko jih čez 14 dni (danes) kliče oče, da se vse zmeni, pa lepo rečejo, da interneta še pol leta ne bo.....;(( Tako, da zdaj verjetno ne bomo vzeli nič... (je ceneje kupit nove antene in ojačevalce in čakat do maja, da pride adsl)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Info glede slovenske obale, izola itd

Oddelek: Loža
184263 (3151) MIHAc27
»

Od kod ste? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1569519 (6888) Tic
»