Forum » Loža » Maribor - IT podjetja in plače
Maribor - IT podjetja in plače
luciby ::
Torej spoštovani in spoštovane, plače v IT podjetjih MBja.
Tema je sicer že stara, vendarle pa bi si želel, da bi se dodobra razpisali predvsem tisti, ki smo zaposleni v MB in okolici v IT podjetjih. Mislim, da bi bila taka tema zelo dobrodošla za nas, da približno vemo, kakšne so razlike, ugodnosti od firme do firme....
V MB po moje žanjeta Comtron in LANCom, ne bi si pa upal povedat, kje so boljše plače in boljši delovni pogoji, mogoče kdo pozna...
Moji podatki:
Izobrazba: dipl.ing.rač. in inf. (stopnja kao VI/2)
Delovno mesto: spletni programer (ASP, ASP.NET, PHP, HTML, CSS, SQL, ...)
Doba: 2 leti
Neto plača: 170k+malica, potni stroški(hmm....se obrišem pod nosom)
Tema je sicer že stara, vendarle pa bi si želel, da bi se dodobra razpisali predvsem tisti, ki smo zaposleni v MB in okolici v IT podjetjih. Mislim, da bi bila taka tema zelo dobrodošla za nas, da približno vemo, kakšne so razlike, ugodnosti od firme do firme....
V MB po moje žanjeta Comtron in LANCom, ne bi si pa upal povedat, kje so boljše plače in boljši delovni pogoji, mogoče kdo pozna...
Moji podatki:
Izobrazba: dipl.ing.rač. in inf. (stopnja kao VI/2)
Delovno mesto: spletni programer (ASP, ASP.NET, PHP, HTML, CSS, SQL, ...)
Doba: 2 leti
Neto plača: 170k+malica, potni stroški(hmm....se obrišem pod nosom)
- zaklenilo: OwcA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Boj za pravice žensk v techu: Google noče razkriti plač svojih zaposlenih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 18034 (15161) | xmetallic |
» | Seznam IT podjetijOddelek: Loža | 3525 (3030) | Vice |
» | Medosebni odnosi v IT podjetjih & roki & nadure (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18976 (15260) | Tody |
» | Študij in zaposlitev v IT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 35836 (30082) | lobo_feroz |
» | Zanimiva IT podjetja pri nas? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 33773 (22564) | LeQuack |