Forum » Programiranje » Plače v IT industriji
Plače v IT industriji
Temo vidijo: vsi
pegasus ::
Ko me je klical FBjev HR, niso bili sposobni ponuditi toliko, da bi dvignil rit in se šel pogovarjat tja z njimi ... plus to kar delajo ne prispeva nič k boljšemu svetu, tako da se nisem prav veliko ukvarjal z njimi.
kunigunda ::
Ko me je klical FBjev HR, niso bili sposobni ponuditi toliko, da bi dvignil rit in se šel pogovarjat tja z njimi ... plus to kar delajo ne prispeva nič k boljšemu svetu, tako da se nisem prav veliko ukvarjal z njimi.
Ja isto, plus da delas skoz v istem malem vrticku. Ne hvala. Ni dnar vse. To so za USA ponujali ? Mene so iz UK klical. Kao 185k pa nek goodies, sam to je bruto.
pegasus ::
Kalifornija, da. Tam nekje 2013 ali 14, sem že pozabil. Ko sem rekel da se pod 150k ne pogovarjam, je teta kar debelo pogoltnila ...
bm1973 ::
Pač Zahod misli, da bo Vzhod delal za bakšiš.
Nič novega...
Moj poljski kolega je dobil ponudbo za DevOps v Nemčiji max 28 EUR/uro.
Mislim, da za ta denar tam ne dobiš niti zunanje čistilke...
Nič novega...
Moj poljski kolega je dobil ponudbo za DevOps v Nemčiji max 28 EUR/uro.
Mislim, da za ta denar tam ne dobiš niti zunanje čistilke...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()
CartmanF ::
A vam AI kaj vpliva na plačo? Se mi zdi da v Sloveniji plačni razredi že nekaj časa stagnirajo,...
Malidelničar ::
Zanimiv graf o splošni rasti plač v OECD, Slovenija je druga (P.S. nekaj outlierjev z zeo nizkimi plačami 94' je izpuščenih, Balti, Slovaki):
https://www.reddit.com/r/EconomyCharts/...
https://www.reddit.com/r/EconomyCharts/...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
gfus ::
ja ai mi visa placo ker delam isto st ur, manj sem utrujen in vec naredim , vecja stimulacija. doskrat resujem z agenti 2 nalogi naenkat, cakam enega dakonca druzga testiram. no po novem raj 1 nalogo naenkrat je bl prijetno, pa ko ga cakam jaz testiram njegov izdelk. so dovri casi za programerje, se ene 5 let, vsaj za tiste ki imajo siht in imajo radi ai.