» »

Plače v IT industriji

Plače v IT industriji

Temo vidijo: vsi
««
377 / 377
»
»»

David Mayer ::

Po drugi strani - mogoče bo imel srečo - zagotovo ne bi bil prvi. S tem, ko dela certifikate brez izkušenj, je praktično tabula rasa, brez konfliktov med teorijo in prakso.

Pomembna reč, up-the-chain, ki gleda bolj papirje. Če ga zaposlijo, bo tako pod perutjo, če pa bo kot zunanji, se naj zavaruje za odgovnorst za vsak slučaj :D

bm1973 ::

Tody je izjavil:

Če človek nima znanja in gre delat certfifikat, se bo prvič jebal ko jež da bo naredil certifikate, drugič brez prakse še zmeraj uporaben kot obtežilnik za papir.

Če se bo pa najprej malce polomil zobe in potem preveril svoje znanje bo bolje za njega in za unega ki ga bo najel.

Ko boš razumel kako delajo kadrovska in velike firme, ti marsikaj ne bo logično...

Govoril 1x z agentom ene kadrovske agencije, je rekel, da samo preberejo prvo stran in če jim ni všeč, direktno v smeti.

Pa imaš lahko zadaj 20 strtani izkušenj... Noben tega ne bo bral...

Tody ::

To mi je jasno. Sem poskušal tudi jaz tak pristop pa se ni obnesel.

Če rabis službo ne rabis certov zaenkrat.

Če rabis službo z dobro plačo pa mores se kaj pokazat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tody ()

bm1973 ::

Danes je trg služb, sploh za freelancerje, čisti loto.

Ni več jasno kaj žene rekruterje.

Zako ::

Danes se gleda samo izkušnje, celo v tujini.
Nimam nobenih certifikatov, pa mi odlično. Večkrat potrdim težo,da certifikat dela oseba, ki ima dovolj časa, da se pripravi in piše ta izpit za certifikat. Oseba, ki ima delo in je strokovnjak z prakse nima cajta se zajebavat z certifikati.

Sem že dobil ponudbo za več projektov, kjer so rekli,da jih ne zanima certifikat, ampak so z konkretnim primerom pred podpisom pogodbe dobili strokovnjaka....

Kar se tiče pa QB verjetno misliš QA tester. Software podjetja v SI vsaj iz mojih izkušenj, sploh nima ločenih okolij, niti ne izvaja testiranje lastne kode, ampak pošljejo stranki kar direkt v produkcijo. ...
Zako je zakon!!!

Mato989 ::

To sicer ne drzi ampak je pa res da je manj QA v slo ja
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Goran's Blog ::

Zako je izjavil:

Danes se gleda samo izkušnje, celo v tujini.
Nimam nobenih certifikatov, pa mi odlično. Večkrat potrdim težo,da certifikat dela oseba, ki ima dovolj časa, da se pripravi in piše ta izpit za certifikat. Oseba, ki ima delo in je strokovnjak z prakse nima cajta se zajebavat z certifikati.

Sem že dobil ponudbo za več projektov, kjer so rekli,da jih ne zanima certifikat, ampak so z konkretnim primerom pred podpisom pogodbe dobili strokovnjaka....

Kar se tiče pa QB verjetno misliš QA tester. Software podjetja v SI vsaj iz mojih izkušenj, sploh nima ločenih okolij, niti ne izvaja testiranje lastne kode, ampak pošljejo stranki kar direkt v produkcijo. ...

Glede QA testiranja sploh ni res. So QA testerji in tudi avtomatska testiranja produktov.
««
377 / 377
»
»»