Forum » Programiranje » [MS Office][Access] Sprememba valute
[MS Office][Access] Sprememba valute
krneki0001 ::
Zadnje par tednov popravljam take programčke za izpis računov z bazo teh računov v accessu, ki imajo vsi tolarje vpisane v tabeli in jih spreminjam v evre.
Pri enem programu pa se je zataknilo - na mojo nesrečo je nekdo dal v polja znesek z valuto (npr: 1.500,00 SIT - kot eno polje) in zdej ko spremenim valuto v regional settings iz SIT na evro, se mi tut v teh tabelah spremeni valuta teh zneskov.
Imam problem, ker stari računi morajo ostat v isti obliki, kot so bili.
Ostajam pred dilemo - ali popraviti vse forme da bo znesek posebaj, valuta pa spet posebaj in jim vpisat pogoj da preverjajo datum(1.1.07 ) in do takrat uporabljat sit in potem euro, ali pa samo shraniti vse račune na en cd in spraznit bazo, pa začet znova s tem programom in sedaj v evrih - v tem primeru samih form ni potrebno spreminjat, ker ima valuto že vpisano skupaj z zneskom.
Pri enem programu pa se je zataknilo - na mojo nesrečo je nekdo dal v polja znesek z valuto (npr: 1.500,00 SIT - kot eno polje) in zdej ko spremenim valuto v regional settings iz SIT na evro, se mi tut v teh tabelah spremeni valuta teh zneskov.
Imam problem, ker stari računi morajo ostat v isti obliki, kot so bili.
Ostajam pred dilemo - ali popraviti vse forme da bo znesek posebaj, valuta pa spet posebaj in jim vpisat pogoj da preverjajo datum(1.1.07 ) in do takrat uporabljat sit in potem euro, ali pa samo shraniti vse račune na en cd in spraznit bazo, pa začet znova s tem programom in sedaj v evrih - v tem primeru samih form ni potrebno spreminjat, ker ima valuto že vpisano skupaj z zneskom.
- spremenilo: CCfly ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predplačniška visa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 41050 (19206) | sbawe64 |
» | OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Izdelava spletišč | 53082 (20233) | Skarabej |
» | Sprememba Currency symbol iz SIT v EvroOddelek: Operacijski sistemi | 961 (893) | Tr0n |
» | Spreminjanje programaOddelek: Programiranje | 968 (930) | krneki0001 |
⊘ | OSCommerceOddelek: Izdelava spletišč | 2315 (2287) | Tody |