Forum » Programiranje » Spreminjanje programa
Spreminjanje programa
madboy ::
Imam eno vprašanje... Program je spisan vendar je za tolarje...Sedaj so pršli evri in bi bilo treba spremeniti... Ali je kakšna možnost da bi z neki programom odprl ta .exe file in spremenil SIT v EUR?
Hvala in LP
Hvala in LP
js pravm sam buh var da se slama uname!
krneki0001 ::
A imaš to kako bazo? Če je baza poglej kakšna je?
Recimo *.DBF se da lepo predelat z excelom in potem nazaj shranit z novimi vrednostmi.
Recimo *.DBF se da lepo predelat z excelom in potem nazaj shranit z novimi vrednostmi.
Ne ni baza. Vbistvu je program za izdelavo računov...
darkolord ::
Lahko recimo s kakim HEX editorjem probaš v .exe fajlu zamenjat vse instance SIT v EUR (eno po eno) in probaš, če deluje.
Če maš srečo, lahko celo deluje
Če maš srečo, lahko celo deluje
A je odprtokoden program? Mislm ga lahko iz neta potegnem?
Najlepša hvala :D Popravt se je dalo če dela še ne vem
krneki0001 ::
Programi za izdelavo računov so ponavadi narejeni na osnovi accessa ali česa podobnega, ker imajo zadaj narejeno bazico za shranjevanje teh računov.
Ravno zadnje par tedno oppravljam take programčke v accessu ko imajo vsi tolarje not - samo na mojo nesrečo je nekdo dal v polja znesek z valuto (npr: 1.500,00 SIT) in zdej ko spremenim valuto v regional settings, se mi tut v teh tabelah spremeni valuta teh zneskov in imam problem, ker stari računi morajo ostat v isti obliki, kot so bili.
Ravno zadnje par tedno oppravljam take programčke v accessu ko imajo vsi tolarje not - samo na mojo nesrečo je nekdo dal v polja znesek z valuto (npr: 1.500,00 SIT) in zdej ko spremenim valuto v regional settings, se mi tut v teh tabelah spremeni valuta teh zneskov in imam problem, ker stari računi morajo ostat v isti obliki, kot so bili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dovoljena uporaba orodij Kali LinuxOddelek: Informacijska varnost | 4280 (3004) | BivšiUser2 |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139019 (54962) | BorutO |
» | Program za odpiranje BLD datotekeOddelek: Programska oprema | 455 (425) | Groove |
» | Nujnost instaliranja Windows Live Messengerja ob prijavi v MSN MessengerOddelek: Pomoč in nasveti | 3741 (3118) | jakal |
» | DOS program za trgovino in izpisovanje predpone SITOddelek: Programska oprema | 1860 (1648) | krneki0001 |