Forum » Igre » Vanguard : Saga of Heroes
Vanguard : Saga of Heroes
pingec ::
Uradna stran
Screenshoti
Zanima me, če je že kdo imel privilegij sprobat tole igro (je v beta fazi) in če lahko kaj pokomentira kakšni so vtisi ob igranju. Baje je grafično zelo zahtevna oz. za lepo grafiko potrebuješ res zelo dober sistem.
Seveda če kdo zares igra stvar in ima kak beta invite, bi lepo prosil, če bi mi lahko poslal enega. Sem zelo resen igralec in bi se povabila zelo razveselil.
LP
Screenshoti
Zanima me, če je že kdo imel privilegij sprobat tole igro (je v beta fazi) in če lahko kaj pokomentira kakšni so vtisi ob igranju. Baje je grafično zelo zahtevna oz. za lepo grafiko potrebuješ res zelo dober sistem.
Seveda če kdo zares igra stvar in ima kak beta invite, bi lepo prosil, če bi mi lahko poslal enega. Sem zelo resen igralec in bi se povabila zelo razveselil.
LP
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
ahac ::
Glede na gameplay movie izgleda dost počasen combat. Liki samo stojijo in si izmenjavajo spelle in udarce. Resmo upam, da je combat v igri bolj zanimiv kot so ga prikazal v filmčkih (čeprav se ve, da je combat dost počasnejši kot recimo v WoW).
Drugače se mi pa zdi, da bo dost roleplayinga. Gradnja lastne hiše in trgovine, cel kup ras, itd.. Ogromna pokrajina (in dolga potovanja). Vprašanje je, če bodo lahko to pokrajino tud nafilal z questi.
Glede na videno se mi zdi, da bo Vanguard v osnovi "old school mmorpg". Pač.. koncept z časov pred WoW, ko je bil roleplaying še pomemben in combat je bil odvisen bolj od "rollov" kot od skilla.
Drugače se mi pa zdi, da bo dost roleplayinga. Gradnja lastne hiše in trgovine, cel kup ras, itd.. Ogromna pokrajina (in dolga potovanja). Vprašanje je, če bodo lahko to pokrajino tud nafilal z questi.
Glede na videno se mi zdi, da bo Vanguard v osnovi "old school mmorpg". Pač.. koncept z časov pred WoW, ko je bil roleplaying še pomemben in combat je bil odvisen bolj od "rollov" kot od skilla.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
ahac ::
http://razorwire.warcry.com/news/view/67395-Vanguard-NDA-dropped-heres-my-first-impressions
Hm.. combat bo očitno zelo drugačen od akcije v WoW. Ampak mogoče bo kar zanimivo.
Tole dvoje ni ravno n00b friendly. Ravno take stvari so tisto, kar odžene igralca od igre.. ali pa ga čist potegne notr, če je zanimivo.
To, da lahko zgradiš svojo hišo je sicer zanimivo.. ampak nihče ne bo par mescov igral samo zato.
Combat is fun, and there are two things to pay attention to while attacking. The first is attack chains, meaning that certain attacks will trigger follow-on attacks with the chance for higher damage. The second is opponent afflictions, in that certain attacks may stun, confuse, or stagger your foe, and some attacks will do extra damage to mobs with those states applied. This makes for some very effective combos to be put together.
Hm.. combat bo očitno zelo drugačen od akcije v WoW. Ampak mogoče bo kar zanimivo.
the death penalty in Vanguard is hardcore: live corpse run and XP loss.
I didn't do much Crafting because it is almost as confusing and tedious as Auto Assault's.
Tole dvoje ni ravno n00b friendly. Ravno take stvari so tisto, kar odžene igralca od igre.. ali pa ga čist potegne notr, če je zanimivo.
To, da lahko zgradiš svojo hišo je sicer zanimivo.. ampak nihče ne bo par mescov igral samo zato.
Untested features, missing features, starting areas lacking content and non-functioning basic gameplay components are what you can expect.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Mavrik ::
V bistvu falabogi končno spet ena ne-carebear igra. Ker to da crkneš pa čist nič za to ne izgubiš je v WoW krivo, da je world PvP mrtev in brezvezen.
The truth is rarely pure and never simple.
prepecenc ::
Ce prav razumem je trenutno v teku nekaksen open beta za VSOH. Zanima me ce kdo kaj ve kako priti do beta accounta. Po dolgem casu bi rad ponovno sprobal en MMORPG.
Rotaidal ::
Igra kdo to igro? Kolikor sem slišal in videl je igra kar precej hroščata in da še nebi smela biti izdana nekaj mesecev. Kljub temu jo nekateri hvalijo, drugi pa grajajo da je baje čista kopija Wow in EQ.
Lahko kateri kaj več pove?
Lahko kateri kaj več pove?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WildStar (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 19295 (7344) | Zmajc |
» | World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 61459 (14489) | kr?en |
» | Igre ki lahko zrušijo vladavino World of WarcraftaOddelek: Igre | 6260 (2410) | Dpool |
⊘ | Guild Wars 2Oddelek: Igre | 3181 (1921) | Tilen |
» | Warhammer onlineOddelek: Igre | 2299 (1909) | ahac |