» »

WIN XP in zamenjava CPUja

WIN XP in zamenjava CPUja

3ton ::

Ojla. Na eni masini sem u gor XP k so delal cist OK:)). Amak masina je bla stara (K-62 300) in sem zamenal ta CPU z mal bolsmu (K63-450) pa kva sej zgodl. Pr zagonu cist nc. Tma.
Kva pa zdej. Pa sem pol hotu na nov gor dat XP(cez), pa nc. K bi moru zacet nalagat na disk, en butas spurucil napise >:Dpa ne gre ne naprej ne nazaj. Druzga ni pomagal , k ta star CPU nazaj dat, pa je blo spet k prej. Vse OK.:D Torej nauk: nek je en fajl , k ga je treba zbrisat, da se ne zapomn kaksna masina je bla prej. A kdo ve kako se to nardi ???
3ton

Han ::

Verjetno je na plošči še star BIOS, ki ne prepozna pravilno mikrokode procesorja...

andrej ::

zamenjava CPU nima kaj vpliva na XP-je. Vecji so lahko problemi pri zamenjavi maticnih plosc. Pri menjavi CPU-ja pa nebi smel naletet na probleme...

3ton ::

Na BIOS sem ze tut pomislu, pa sem se spomnu da je bil pred XPji prav ta procesor(K63-450) ze gor in je prav lepo spilov(Obe plate sta EPOX, ena je AT, druga ATX - MVP3C, MVP3G-M) ampak u bistvu sta glih .Al se ni govorl, da z XPji lahko, ne vem, - 4 stvari od hardwera zamenas, pol mors pa na nov nalagat XPje???;( Jih pa tut na nov ne morem nalozit, k je blu skrin8-O al pa tma !
3ton

andrej ::

ma kaki. sploh ne rabis na novo nalozit XP-je ce spremenis 4 kose hardvera...

ToniT ::

Samo aktivirat jih moraš na novo in se prepirat z MS ali si res samo zamenjal hardver ali pa hočeš na črno inštalirat XP-je>:D.

andrej ::

a si se ze kdaj moral prepirat? To nacelimo na bi smel, oz. ti one tega ne smejo naredit. Ce ti kdo zatezi, samo reci, da bi rad govoril z nadrejenim...

Cygnus ::

yo!
Sam neki je pa res... jest sn tut zamenu CPU (celeron -> PIII ) in mi polovica softwarea ne dela. Morm nanov inštalirat k bom najdu cdje ;). Če dam nazaj originjal cpu spet vse peachy dela. Weird stuff eh?
:|
lp,
Mare
------
I see London, I see France, I see stinky underpants!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows XP se ne da (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
12012337 (9166) Pyr0Beast
»

Neutrudni Windows XP (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
39731499 (17233) oldguy
»

Operacijski sistemi[splosne izkusnje] (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
606282 (5176) LordWorm
»

Benchmarks -=- UT2K3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
553904 (3031) Boky
»

WinXP probljem

Oddelek: Operacijski sistemi
231729 (1318) RUSKIE

Več podobnih tem