» »

A gre pognati 3dMarke 2000/2001 brez nalozenih detonatorjev v XP-jih ?

A gre pognati 3dMarke 2000/2001 brez nalozenih detonatorjev v XP-jih ?

Boky ::

To me zanima zato, ker mi je kolega posodu geforac 2mx (njemu se je precej mudilo, jaz pa nisem imel nobenih driverjev pri roki, z neta pa jih nisem imel cajata vleci - tipu se je mudilo), mi je masina ob poganjanju 3d mark 2000 ali 2001 po prvem ali drugem testu freeznila.

krucymucy ::

Pa tud če bi šlo cez test kaj si hotu s tem dosečt.... če te ja zanimal rezultat pol ti itak ne bi nč pokazal, ker je že med različnimi detonatorji razlike za 1000 pik... (det.3 vs. det.4)

Fora je v te, ker mi je masina pri bootanju v XP-je zmrzovala, ko je bila se mrzla. Imam pa eno staro PCI graficno kartico. Z MX-om so te tezave z bootanjem izginile, tako da me zdaj zanima ce je freezanje xp-je pri poganjanju 3dmarkov normalno( brez nalozenih deotnatorjev) ali z mojo masino se vedno nekaj ni vredu.

rc-car ::

Meni GeForce II MX v XPjih z Microsoftovimi driverji redno steka rekoc, da je graficna nardila napako blabla..
Z driverji od NVIDIE dela jasno vse lepo. Zato so v tvojem primeru po mojem krivi driverji..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Thanx se ze lazje diha.:P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GF 6600gt

Oddelek: Navijanje
412538 (1231) Pyr0Beast
»

Grafične napake pri x1950 Pro

Oddelek: Strojna oprema
121309 (1012) JIM22
»

3Dmark 2006?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101163 (1001) Racunalnik
»

GeForce FX 5600U@Extreme OC (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
856851 (4455) BlueFire
»

Misterij - tempertaura cpu in sistema (nič mi ni jasno)

Oddelek: Pomoč in nasveti
101169 (953) PALOMINO

Več podobnih tem