Forum » Zvok in slika » A gre pognati 3dMarke 2000/2001 brez nalozenih detonatorjev v XP-jih ?
A gre pognati 3dMarke 2000/2001 brez nalozenih detonatorjev v XP-jih ?
Boky ::
To me zanima zato, ker mi je kolega posodu geforac 2mx (njemu se je precej mudilo, jaz pa nisem imel nobenih driverjev pri roki, z neta pa jih nisem imel cajata vleci - tipu se je mudilo), mi je masina ob poganjanju 3d mark 2000 ali 2001 po prvem ali drugem testu freeznila.
krucymucy ::
Pa tud če bi šlo cez test kaj si hotu s tem dosečt.... če te ja zanimal rezultat pol ti itak ne bi nč pokazal, ker je že med različnimi detonatorji razlike za 1000 pik... (det.3 vs. det.4)
Boky ::
Fora je v te, ker mi je masina pri bootanju v XP-je zmrzovala, ko je bila se mrzla. Imam pa eno staro PCI graficno kartico. Z MX-om so te tezave z bootanjem izginile, tako da me zdaj zanima ce je freezanje xp-je pri poganjanju 3dmarkov normalno( brez nalozenih deotnatorjev) ali z mojo masino se vedno nekaj ni vredu.
rc-car ::
Meni GeForce II MX v XPjih z Microsoftovimi driverji redno steka rekoc, da je graficna nardila napako blabla..
Z driverji od NVIDIE dela jasno vse lepo. Zato so v tvojem primeru po mojem krivi driverji..
Z driverji od NVIDIE dela jasno vse lepo. Zato so v tvojem primeru po mojem krivi driverji..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GF 6600gtOddelek: Navijanje | 2538 (1231) | Pyr0Beast |
» | Grafične napake pri x1950 ProOddelek: Strojna oprema | 1309 (1012) | JIM22 |
» | 3Dmark 2006?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1163 (1001) | Racunalnik |
» | GeForce FX 5600U@Extreme OC (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6851 (4455) | BlueFire |
» | Misterij - tempertaura cpu in sistema (nič mi ni jasno)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1169 (953) | PALOMINO |