Forum » Zvok in slika » winXP+dve grafikulje?
winXP+dve grafikulje?
Daedalus ::
Kako naj pripravim winXP do tega, da bojo sprejeli dve grafikulje? Mam gainwarda gf2MX na agp in ati mach 64 na pci. Sam problem je, da mi nikakor ne uspe prepričat winsov, da bi obe grafične delale skupaj. Če vključim eno, mi winsi izključijo drugo. Kako bi se dalo uredit, da obe grafične delajo skupaj, da bi lahko uporabljal še en monitor?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
GaPe ::
A je to sploh mogoče? Kuker jaz vem, moraš v BIOS-u imet naštiman katero grafično kartico naj računalnik izkorišča (PCI ali AGP). Ne moreš imeti obeh naenkrat vklopljeni.
Don't steal! The government hates competition.
GaPe ::
Ja to je res samo ne moreš imeti obeh kartic naenkrat vklopljeni.
Don't steal! The government hates competition.
kuglvinkl ::
Za mojega ATI Rage3D piše, da mora biti primarni. Morda je keč tukaj.
Your focus determines your reallity
jetam ::
Seveda imaš lahko GaPe. BIOS mora samo vedeti katera je primarna potem je pa od OSa odvisno ali jih podpira. To ni BIOS problem ampak izključno OS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dve grafičniOddelek: Pomoč in nasveti | 793 (566) | fr!Xy |
» | Video onboard + agp vga ne delujeta hkratiOddelek: Strojna oprema | 1753 (1512) | ender |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18879 (12395) | Ursus |
» | Win XP ne zazna enega diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1531 (1436) | Marjan |
» | Hercules 3D Prophet All in Wonder 8500 DV - slika na dveh monitorjihOddelek: Zvok in slika | 1236 (1069) | Senitel |