Forum » Kaj kupiti » Hišni kino z radijem
Hišni kino z radijem
waters ::
Tema je zelo široka zato posebej vprašanje. Kateri sistem kupiti, da ima tudi radio.
Je že kdo kaj gledal?
Sam sem gledal Philips HTS3115 ima USB ...
Kakšen boljši predlog do 100.000.
Soba 5 x 5 metrov.
LP
Je že kdo kaj gledal?
Sam sem gledal Philips HTS3115 ima USB ...
Kakšen boljši predlog do 100.000.
Soba 5 x 5 metrov.
LP
- spremenil: waters ()
onepack ::
LP!
JA za 60k dobis SONY DAV-DZ110 osebno sem poslusal kar nekaj hisnih kin in to je za ta denar kr najvec kar dobis! Oz. mi je bil zvok najbolj vsec! Pol je tudi PHILIPS HTS 3500 S ce se ga se kje da dobit sam dvomim!!
(pa v bigbangu majo se 5% lufta tak da je odvisn kdo rece in komu)! Ce pa das okol 100k pol pa definitivno kak komplet od Yamahe!! Mislim da majo
cel komplet -reciver, zvocniki, in predvajalnik!!
AJDE
JA za 60k dobis SONY DAV-DZ110 osebno sem poslusal kar nekaj hisnih kin in to je za ta denar kr najvec kar dobis! Oz. mi je bil zvok najbolj vsec! Pol je tudi PHILIPS HTS 3500 S ce se ga se kje da dobit sam dvomim!!
(pa v bigbangu majo se 5% lufta tak da je odvisn kdo rece in komu)! Ce pa das okol 100k pol pa definitivno kak komplet od Yamahe!! Mislim da majo
cel komplet -reciver, zvocniki, in predvajalnik!!
AJDE
onepack ::
Ja do zdej so na kinih z usb podporo delal samo ključi (usb) diskov do zdej še noben hisni kino ni bral! (smo probal) Se bo pa po moje nasu kak proizvajalec ki bo to omogoču! Torej mnenj-definitivno se ne splaca kupit kina samo zaradi tega ker ma usb!!!!
Antares88 ::
Jaz osebno bi se odločil za Philips HTS6510.
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...
Dost fejn zadeva
Sono Wave tehnologija, HDMI priključek, Upscaling 1080i funkcionalnost, USB direktno predvajanje (glasba in fotografije), Divx Ultra, skupna moč: 500W RMS (2 x 200W RMS + 1 x 100 W RMS,...
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...
Dost fejn zadeva
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Antares88 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 32540 (24079) | p|X| |
» | priklop hišnega kina na pcOddelek: Zvok in slika | 1466 (1337) | hONDAgamer |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27772 (15028) | psytoma |
» | Kateri mini stolp ?Oddelek: Kaj kupiti | 2964 (2730) | jest10 |
» | [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 34751 (17522) | josko674 |