Forum » Mobilne tehnologije » Euro Kalkulator Na Mobilnem Telefonu?!
Euro Kalkulator Na Mobilnem Telefonu?!
[Op] ::
Hi!
Zanima me če se kje da dobiti kaka aplikacija za mobilne telefone za preračunat SIT v EUR in obratno (like euro kalkulator ). Predvsem me zanima za mobilni telefon K700 (podpira Javo) in P900 (možnost nalaganja Java in Symbian aplikacij).
P.S. enkrat sem za P900 že imel podobno aplikacijo a sem jo z novim beckup-om povozil in se več ne spomnim imena a vem da obstaja.
Thx za help!!!
Zanima me če se kje da dobiti kaka aplikacija za mobilne telefone za preračunat SIT v EUR in obratno (like euro kalkulator ). Predvsem me zanima za mobilni telefon K700 (podpira Javo) in P900 (možnost nalaganja Java in Symbian aplikacij).
P.S. enkrat sem za P900 že imel podobno aplikacijo a sem jo z novim beckup-om povozil in se več ne spomnim imena a vem da obstaja.
Thx za help!!!
acidek ::
Pozdravlen seveda obstaja ta programček Dobiš ga tukaj
Stvar funkcionira na vseh gsm aparatih ki podpirajo javo. Program ti hkrati prikazuje znesek v SIT in Eur in obratno, lahko pa tudi nastaviš, da ti pretvarja po trenutnem tečaju ali če se le ta spremeni.
Stvar funkcionira na vseh gsm aparatih ki podpirajo javo. Program ti hkrati prikazuje znesek v SIT in Eur in obratno, lahko pa tudi nastaviš, da ti pretvarja po trenutnem tečaju ali če se le ta spremeni.
AMD ATHLON 64 3800+ X2, BIOSTAR NF4 AM2,1024 DDR2,
NG 7300GT, WD 250GB+160GB SEEGATE, SAMSUNG SYNCMASTER 710N
NG 7300GT, WD 250GB+160GB SEEGATE, SAMSUNG SYNCMASTER 710N
Zgodovina sprememb…
- spremenil: acidek ()
jvolk ::
Šment, a ta tvoj P600 ali koliko je nima funkcije, da napišeš 10 pa daš možnosti, v domačo/tujo?
[Op] ::
Cool thx acidek to sem potreboval!
P.S. a je možnost vnesti tudi kake tuje valute like USD v EUR ipd.??
Ajde!
P.S. a je možnost vnesti tudi kake tuje valute like USD v EUR ipd.??
Ajde!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: [Op] ()
norcuron ::
Berem tale thread (hvala, da ste me spomnal) in mi nekje iz globine možganovine, prileti spomin, da sem neki v zvezi z denarnimi tečaji vidu na telefonu nekoč in glej ga vraga res najdem preračun valut na svojem predpotopnem tulifonu.
Great are mysteries of the mind ... or not?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 44526 (9766) | AštiriL |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23011 (13838) | umexteacher |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72569 (29164) | DJ Beat |
» | Problem z kompajlanjem primerovOddelek: Programiranje | 1073 (1019) | MasterBlaster |
» | SMS preko GPRSaOddelek: Loža | 2068 (1851) | Primoz78 |