» »

Logitech LX5 gluha in nema

Logitech LX5 gluha in nema

zcetrt ::

Lep pozdrav.

Pred časom mi je poginila brezžična miška Canyon in ker je to storila, po mojem mnenju prezgodaj in je med drugim tudi kar veliko pojedla (krmil sem jo enkrat tedensko), sem si, zaradi opletanja kabla stare miške, omislil v naslovu teme omenjeno zadevico Logitech LX5. A ko jo priklopim, se ne pripeti nič. Ali so gonilniki (40MB, lepo vas prosim) neobhoddno potrebni tudi za običajno funkcioniranje? Sem na 56k liniji in jih zato ne morem potegniti s spleta, da bi preizkusil. Na sprejemniku pa ni nobenega gumba "connect".

Miška je bila OEM, torej tudi brez navodil (za katera sem menil, da jih ne potrebujem), zato naprošam tiste, ki imajo izkušnje z Logitech brezžičnimi mišaki, da mi povedo, kako naj jo pripravim do obratovanja. Ali je morda prizadeta?
4.

SaXsIm ::

zna bit problem z gonilniki, ja. Jaz sem moral svoj usb logitechov komplet najprej priklopiti pri že postavljenem sistemu z tipkovnico in miško, šele nato priklopiti nov komplet ter inštalirati gonilnike.
SaXsIm

Na spletni strani proizvajalca sicer piše, da naj bi brez gonilnikov delovala kot običajna miš s tremi gumbi... Upam, da ni pokvarjena. Ampak 40MB za gonilnike za miš:\
4.

:'(

Mater, sem pa res levak... Na sprejemniku je na zgornji strani majhna vdolbinica in v njej je majhna ledica. Vsaj to je menil bodoči inženir elektrotehnike. Dejansko pa je gumbek, dosegljiv s priostreno konico, ki čudežno poveže miš s sprejemnikom. Posipam se s pepelom...
4.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10029125 (10732) Kayzon
»

miš MX1000 crknil - ga vržem stran ali ima kdo boljšo idejo.

Oddelek: Pomoč in nasveti
111347 (896) ANGEL_B
»

Novosti na področju računalniških mišk (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
9710037 (7346) Nejc Pintar
»

Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
10910712 (8260) Jaka83
»

Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1088169 (5530) SnakeBite

Več podobnih tem