Forum » Pomoč in nasveti » Rabim program ki več email naslovov shrani v en program ! Pomoč !
Rabim program ki več email naslovov shrani v en program ! Pomoč !
Suly ::
Imam 3 e-mail naslove in bi želel program s katerim bi lahko iz vseh treh naslovov prejemal emaile v ta en program. Gre se za to da ne rabim odpirati vedno druge internetne strani oz. programa za pregled e-mailov. Sem po televiziji slišal da obstaja nekaj takega (nevem al monkey al nekaj), vem samo da obstaja tak program. Potrebujem pomoč da mi napišete kateri so ti programi oz. program.
Lp
Lp
madmitch ::
Takorekoč vsi mail klienti. Za TheBat! sem siguren.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
je možno tako da bi jaz imel en račun v katerega bi leteli vsi maili iz treh različnih mail serverov, oz 2 iz hotmaila. In ko bi stisnil prejmi bi mi poslalo iz vseh treh računov v en ta račun ... ker mislim da hotmail je treba račune menjat če hočem vse tri kar pa je zamudno... Upam da razumete kaj potrebujem :P drugače sledi pojasnjevanje :P
Jakka ::
Mi bi lahko prosim pomagal nastavit račun za hotmail. Kakšna sta strežnika pop in smtp, kakšno naj vem da je uporabniško ime ... ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275770 (20701) | Matko |
» | Kateri program za pobiranje E-mailovOddelek: Programska oprema | 2927 (2425) | opeter |
» | Izšel Thunderbird 2.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7720 (6017) | MrStein |
» | outlook express problemiOddelek: Omrežja in internet | 2479 (2403) | smetko |
» | Outlook - nezaželjena sporočila kar prihajajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1211 (1076) | megy |