Forum » Šola » DSD - kaj pišemo jutri? :)
DSD - kaj pišemo jutri? :)
mare_ ::
Hellow!
Če je slučajno kakšen slo-techovec, ki jutri in pojutrišnjem tudi opravlja dsd in ve, kaj pišemo kateri dan (torej kdaj aufsatz, kdaj grammatik, kdaj lese- in kdaj hörverstehen), bi bil zelo hvaležen, če bi to delil z ostalimi oz. vsaj z menoj :P
Če je slučajno kakšen slo-techovec, ki jutri in pojutrišnjem tudi opravlja dsd in ve, kaj pišemo kateri dan (torej kdaj aufsatz, kdaj grammatik, kdaj lese- in kdaj hörverstehen), bi bil zelo hvaležen, če bi to delil z ostalimi oz. vsaj z menoj :P
jRk0 ::
Jaz sem ga ze nardil pred 3 leti, tako da ti lahko samo zazelim sreco, pa verjame da bos nardil =) ker se itak ne gleda ocene, ampak samo da nardis:)
You fuck up once, you loose two teeth.
Hehe, hvala :) Samo vseeno, a ve kdo? Predvsem me zanima zato, da vem, kdaj moram slovar s sabo vlačiti :)
R33D3M33R ::
Jaz sem ga tudi naredil pred časom (2 ali 3 leta) in mi smo slovar lahko dobili tam, če si ga želel imeti. Odvisno pač od tega kako je šola zorganizirana.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Ja, pri nas pa niso čisto zihr, če jih bo za vse dovolj, tako da moramo svoje s sabo prinesti. Ampak ok, sošolec od prijatelja od prijateljevega sošolca je sedaj menda slišal, da jutri pišemo aufsatz, tako da ... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matura 2010 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 14819 (10736) | Jebac18 |
» | Traparije - pa tudi ne (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7011 (4390) | Pyr0Beast |
» | Bedarije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5359 (4000) | milica |
» | Epi reading badge za oceno?!?!Oddelek: Šola | 2880 (2589) | zlabo |
» | Špric-špric-špric!! (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 6352 (5267) | Binji |