Forum » Šola » Naglasna znamenja
Naglasna znamenja
jancko ::
No. jaz tega nikakor ne razumem. Teorijo vem kašn znak označim ostrivec s kažnim krativec in s kašnim strešico.
Ampak kako najlažje določit. Tudi, če si besedo preberem na glas ne vem. A še kdo tega ne razume in kako se najlažje določi.
1. Kako določit
2. v testu imaš grob(/) in grob(\) () kaj je na vrhu
Katiro pomeni grob kot značaj in katero pomeni parcelo na pokopališču :)
Ampak kako najlažje določit. Tudi, če si besedo preberem na glas ne vem. A še kdo tega ne razume in kako se najlažje določi.
1. Kako določit
2. v testu imaš grob(/) in grob(\) () kaj je na vrhu
Katiro pomeni grob kot značaj in katero pomeni parcelo na pokopališču :)
jancko
miwche ::
grob kot parcela je /
grob kot značaj pa \
za te zadeve moraš imet malo posluha. kot prvo poslušaj besede z istim naglasom in primerjaj, potem pa primerjaj med različnimi naglasi.
ni neke formule, večkrat poslušaj in ti bo prišlo v uho. okej, ne v tistem smislu, lol.
grob kot značaj pa \
za te zadeve moraš imet malo posluha. kot prvo poslušaj besede z istim naglasom in primerjaj, potem pa primerjaj med različnimi naglasi.
ni neke formule, večkrat poslušaj in ti bo prišlo v uho. okej, ne v tistem smislu, lol.
~ there are more alpha males than beta testers ~
jancko ::
heh
grob / je dolg in ozek
grob \ kratek in širok
kiro je zdaj praw / parcela al ne
grob / je dolg in ozek
grob \ kratek in širok
kiro je zdaj praw / parcela al ne
jancko
fizikalko
falu si, prav je kot sem rekel. poglej v slovar.
falu si, prav je kot sem rekel. poglej v slovar.
hehehe, res je, fizički radnik je uvek u pravu.
v opravičilo naj le povem, da me je zamotila grobnica, ki ima ostrivca. grob pa krativca. vseeno pa moj bed...
v opravičilo naj le povem, da me je zamotila grobnica, ki ima ostrivca. grob pa krativca. vseeno pa moj bed...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple izdal iOS 9.1, glavna novost več smeškotov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 30393 (25531) | leiito |
» | Dan spomina na mrtve in preseravanje (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10824 (8545) | nuclear |
» | Ločitev nafte in bencinaOddelek: Loža | 6209 (5646) | T0RN4D0 |
» | Western Digital ponudil "kitajski" trdi diskOddelek: Novice / Diski | 5658 (3485) | Pyr0Beast |
» | Express Install za Service Pack 2Oddelek: Novice / Varnost | 3984 (3984) | Izi |