» »

Tv tuner leadtek 2000 deluxe: nočejo se driverji inštalirat

Tv tuner leadtek 2000 deluxe: nočejo se driverji inštalirat

Scorpia ::

No stvar je taka, enkrat ''lepega dne'' ki potem ni več bil lep, je ta kartica začela neki zajebavat. No kartico ne uporabljam velik, sam če je več tekem, pa če rabim kej s kamere dat na računalnik. En mesec nazaj sem jo spet dal v računalnik in je tisti dan delala super. Pol sem računalnik ugasnil in par ur nazaj ga prižgem, vidim da mi vrže nova strojna oprema?? pa vidim da je to ta tuner. Ok grem še enkrat driverje dat, pa kr ne primejo ne stare in ne nove. Sem si mislil da je windows tolk sjeban, k so pač cel let gor bili. No učer sem spet vse na novo dal, pa lej spet gonilniki ne primejo. Grem pogledat pod everest, napiše sam ker chipset uporablja(booktree Bt878) o proizvajalcu kartice pa nič. No na slo-techu sem našel eno temo, kjer so od te firme uradni gonilniki in presenetljivo so se inštalirali. Sam ta winfastov program noče zaznat kartice, dscaler sicer neki zazna, ker chipset je vse ostalo pa neznano napiše. Pa neki se trudi naredit pa mi procesor nabije 100% nič pa ne naredi. Probaval sem tudi v drug pci slot pa nč ne pomaga.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FM Radio na GIGABYTE GT-U8000

Oddelek: Zvok in slika
332184 (2009) SaXsIm
»

Kateri kos opreme povzroča zmrzovanje v igrah? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
505488 (4536) lordgreg
»

problem z zvočno kartico

Oddelek: Pomoč in nasveti
9878 (878) luka5t
»

2×512 twister??

Oddelek: Strojna oprema
13892 (757) WhiteWolf
»

Nakup nove grafične kartice (pri celeronu 830Mhz)

Oddelek: Kaj kupiti
281283 (966) SavoKovac

Več podobnih tem