Forum » Zvok in slika » Problem s Premiere 1.5 pro
Problem s Premiere 1.5 pro
Business ::
Pozdravljeni!
Kupil sem nov pc (intel dual core 2 E6400, matična plošča Asus, grafična 7600GT in 1G RAM 667Mhz dual) in mi premiere pri konvertiranju iz DV v MPEG2, javlja napake in se ustavi. Ena izmed napak, ki jih javi je, Memory error. Isti cd dela normalno na drugi slabši mašini enojedernega procesorja popolnoma ok. Ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi bilo narobe? Probal sem na novo naložiti xp in samo premiere gor dati in je napaka enaka. Ideje, predlogi zaželjeni. Hvala!
Kupil sem nov pc (intel dual core 2 E6400, matična plošča Asus, grafična 7600GT in 1G RAM 667Mhz dual) in mi premiere pri konvertiranju iz DV v MPEG2, javlja napake in se ustavi. Ena izmed napak, ki jih javi je, Memory error. Isti cd dela normalno na drugi slabši mašini enojedernega procesorja popolnoma ok. Ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi bilo narobe? Probal sem na novo naložiti xp in samo premiere gor dati in je napaka enaka. Ideje, predlogi zaželjeni. Hvala!
Han ::
Ta verzija Premiera Pro se čudno obnaša v WinXP. Veliko bolje dela (se ne obeša) na P3 računalniku z Win2k.
Poskusi Premiere Pro 2.0, ki je optimiziran za dvojedrne procesorje in WinXP...
Poskusi Premiere Pro 2.0, ki je optimiziran za dvojedrne procesorje in WinXP...
Business ::
Hvala! Sem dobil update in sedaj deluje. Bom pa upam kmalu poiskusil z verzijo 2.0. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe Premiere Pro - nekaj vprašanjOddelek: Programska oprema | 2171 (1312) | misisipi |
» | Računalnik za full HD obdelavoOddelek: Kaj kupiti | 3966 (3017) | opeter |
» | Zakaj Apple? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7519 (4505) | bluefish |
» | Nov računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6134 (5061) | IvoJan |
» | konfiguracija racunalnika za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 1470 (1254) | Jebiveter |