» »

Kje raje kupujete

Kje raje kupujete

nokia6310 ::

V rascvetu spletnih trgovin nakup za nekatere v navadnih trgovinah ne pride več upoštev, pa vendar vas sprašujem kje raje kupujete?
Raje kupite izdelek v navadni trgovini, ali v spletni. Se zadovolite z ogledom izdelka na podlagi slik na netu, ali vam da pravi vtis šele, ko ga uživo vidite?
Recimo za nekatere artikle je jasno, da so lahko tudi do 20 k cenejši v spletni trgovini to pa je že denar, katerega se splača vložiti kam drugam, posebaj če nam je izdelek že predhodno znan?
Zadnjič sem kupoval neko stvar in sem mimogrede omenil, da ista zadeva stane v spletni trgovini 16 k manj, kot pri njih. Odvrnili so mi:
"Spletne trgovine so spletne trgovine, tu pa lahko izdelek pogledate, potipate in ga preizkusite. Bog ve čez koliko rok je šel že izdelek iz spletne trgovine, tu pa dobite originalno zapakiranega in brezhibnega in še to nikoli ne veš kaj dobiš iz spletne trgovine"
Se vam zdijo pripombe prodajalke utemeljene in upravičene?
No tu se mi postavlja vprašanje ali je dejansko tako in kako vi gledate na te stvari?
Kolikor sem sam kupoval po spletnih trgovinah za enkrat nisem imel nobenih pripomb in vse je bilo tako kot mora biti, zdaj pa še vi napišite svoje mnenje.

V-i-p ::

Hmm, a ni za spletne trgovine pravilo, da morajo izdelek vzeti nazaj, brez da jim rabiš razlagat zakaj. Ne vem točno, ampak mislim da imaš malo več pravic, če kupiš v trgovini, ali pa na daljavo, preko spleta... Jaz, če je izdelek lepo pokazan na slikah iz večih kotov, če je lepo opisan in dovolj specifikacij, mi je načeloma vseeno ali ga kupim preko spleta, ali na stari način, v trgovini. Še lažje je preko spleta...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Modri dirkač ::

V trgovino greš pogledat, potipat, prešlatat.
Potem pa kupiš ceneje na netu.
Everybody lies!

Kaličopko ::

jest še nikol nč nism na netu kupu:O

Nejc Pintar ::

Delam tako kot Modri dirkač, sicer pa še nič nisem nazaj pošiljal:)
Lahko je biti prvi, če si edini!

;-) ::

Sem prelen iti v trgovino in raje kar preko spleta kupujem. Z reklamacijami hvalabogu nimam izkušenj.

roli ::

Preko interneta sigurno.Edino miš sem šel v trgovino probat in jo naročil preko interneta.Nisem imel nobenih problemov z zamenjavo tako,da rad kupujem preko neta.Pa še poceni je ponavadi.
http://www.r00li.com

Super Sonic ::

"Potem pa kupiš ceneje na netu."

Jah ne vem no. Ponavadi so cene res nižje, a ko potem plačuješ še poštnino (če kupuješ preko meje imaš še druge nevščečnosti), so cene samo še nekaj nižje.

Da sploh ne govorim kaj se zgodi, če ti izdelek crkne v garanciji oz. ti neodgovarja. Potem je težav toliko, da hvala lepa za spletne nakupe. Nisem pa tak buzi, da bom težil vsem prodajalcem v štarcuni, da povedo čim več, potem bi pa doma naročal prek spleta. To pa ne.

Sam kupujem veliko - preko spleta in v samih trgovinah in vse zavisi, bodisi od tega koliko hitro stvar rabim ali, bodisi koliko zaupanja imam v določenega prodajalca.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vračilo preizkušenega artikla preko Mimovrste

Oddelek: Pomoč in nasveti
4711610 (6108) c3p0
»

Vračilo blaga v Big Bangu in Harvey Normanu

Oddelek: Pomoč in nasveti
123087 (2748) DePalmo
»

vračilo miške g502 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7111508 (6795) svecka
»

Mrtev pixel pri novem računalniku.....

Oddelek: Pomoč in nasveti
152502 (2149) Zheegec
»

COMTRON

Oddelek: Kaj kupiti
304417 (3336) fahrenGONE

Več podobnih tem