Forum » Kaj kupiti » DVD&DivX player za max 25 tisoč
DVD&DivX player za max 25 tisoč
grega33 ::
Zdravo!
Prečekiral sem na tone debat o različnih DVD&DivX predvajalnikih, pa bom zdaj kar konkreten: katerega izbrati za tja do 25 tisočakov. Vem, da so XOROti, ki jih nekateri zelo obrajtajo, tudi za 10 čukov na voljo, ampak ne maram kupiti najcenejšega. Všeč mi je tudi, da ima predvajalnik vsaj USB režo, naprimer za pogledat kakšne fotke al kakšen film.
Vsak namig bo dobrodošel!!!
Čau,
Grega
Prečekiral sem na tone debat o različnih DVD&DivX predvajalnikih, pa bom zdaj kar konkreten: katerega izbrati za tja do 25 tisočakov. Vem, da so XOROti, ki jih nekateri zelo obrajtajo, tudi za 10 čukov na voljo, ampak ne maram kupiti najcenejšega. Všeč mi je tudi, da ima predvajalnik vsaj USB režo, naprimer za pogledat kakšne fotke al kakšen film.
Vsak namig bo dobrodošel!!!
Čau,
Grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blu-ray predvajalniki - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7428 (4646) | Anney |
» | Kaj kupiti blu ray predvajalnik ali multimedijski predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 7306 (6744) | B0Z0 |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39581 (11630) | JanezC |
» | lcd in blu ray predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 1658 (1581) | PlayRoom_si |
» | Divx predvajalnik ... HD ?Oddelek: Kaj kupiti | 3150 (2081) | Klemenn |