Forum » Problemi človeštva » Zasicenost ljubljane z prometom
Zasicenost ljubljane z prometom
Loki ::
zanima me samo, kaj so na preverjeno odkrili razen tega, da bo konec leta 2007 zgrajen tisti sentviski predor?
mislijo pobirati "mestnino" kot na svedskem?
mislijo pobirati "mestnino" kot na svedskem?
I left my wallet in El Segundo
Ejsi_Disi ::
Sej ni treba, da kaj odkrijejo. Lahko samo opozorijo na problem. Prebudijo 'čustva' vseh trpečih, ki se vozijo zjutraj v LJ in začnejo pritiskat na oblast, tako kot Ambružani ali pa oni, ki je kar vse postrelil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ejsi_Disi ()
cendof ::
Moje mnenje je, da so pozabili na bistvo problema. Namreč treba se je vprašati, zakaj pa ljudje rinejo v Ljubljano. Ja, seveda...službe. A drugje jih ni? Ja ni ali pa so premalo plačane. In to je posledica centralizacije, ki se izvaja že od same osamosvojitve naprej. Poglejte malo drugam. Najlažje se pogleda na kakšno internet stran za prodajo napremičnin. Če je blizu avtocesta, ki veže z Ljubljano je cena oh in sploh, če pa je daleč od avtoceste (S. Primorska, Prekmurje itd.), pa so stvari dokaj poceni ali pa jih sploh ni v prodaji.
Kot sem rekel, nobena avtocesta, dodaten obroč okrog Ljubljane, most, tunel.... ne bojo rešili problema. Ker pač ljudje rinejo v Ljubljano zaradi služb, ki pa so še bolje plačane. Pa še kilometrino dobivajo.
Kot sem rekel, nobena avtocesta, dodaten obroč okrog Ljubljane, most, tunel.... ne bojo rešili problema. Ker pač ljudje rinejo v Ljubljano zaradi služb, ki pa so še bolje plačane. Pa še kilometrino dobivajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nove omejitve: s 130km/h na 110 ali 90! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 30775 (26026) | roCkY |
» | Nakup garsonjereOddelek: Loža | 4758 (3677) | KandazaR |
» | Kako država gradi stanovanjaOddelek: Problemi človeštva | 2779 (2040) | tstih |
» | Kako vozi druga polovica?Oddelek: Loža | 3087 (1917) | Dr_M |
» | Koolosej! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5351 (4709) | OrlyTM |