Forum » Pomoč in nasveti » Problem z grafično?
Problem z grafično?
rokuss ::
Jz mam en problem, mam grafično 6600gt in mi med spilom enostavno frizne komp ampak zvok nekaj časa še igra potem pa tudi to crkne. Za tem se komp resetira.
Podobno je v windowsih samo da se mi monitor postav u pripravljenost in vseeno ga moram resetirat oz. se resetira sam.
Kaj je problem?
Podobno je v windowsih samo da se mi monitor postav u pripravljenost in vseeno ga moram resetirat oz. se resetira sam.
Kaj je problem?
Ne nič ne pomaga sm ze probu naložit novejše pa je še vedno isto, da bi se pregrevala grafična dvomim.A ima mogoče monitor kaj veze s tem?
pivo ::
IDENTIČEN problem sem imel sam...sprobal VSE mogoče,driverje,temp. so bile ql, software ni bil kriv, monitor tudi ne,kabel ne,rami ne,....sprobal res vse mogoče...na koncu ti dopizdi,zamenjaš grafično in problem rešen
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne
Ja bravo to je najlaži, pa sej fora je k men je vse delal dokler nism formatiru kompa pred ksnim mescem in zdej tole...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z novim monitorjemOddelek: Zvok in slika | 735 (555) | Zhiggy |
» | eVGA GeForce 8800gtsOddelek: Pomoč in nasveti | 1369 (1085) | akasa |
» | problem nvidia 9800 GT 512Oddelek: Pomoč in nasveti | 1831 (1098) | zachov |
» | GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1957 (1320) | Mirč |
» | Radeon 9600 problemOddelek: Strojna oprema | 1866 (1508) | sapa |